Jump to content
Sign in to follow this  
Gabriel:>

Colonicle este un FPS multiplayer VR care pulsează Android

Recommended Posts

Colonicle-VR-KeyArt.thumb.jpg.091850f7c36f76064e683b58b32be111.jpg

Este dificil să pui în acțiune FPS cu ritm rapid în VR, dar este și mai complicat să-l vinzi atunci când ai mai mulți jucători care se potrivesc unul pentru celălalt. Din fericire, Fake Eyes și Goboogie Games-ul pulsatorului VR shooter Colonicle primește corect și promit să ofere ore de distracție plăcută.

Vei face echipă cu prieteni sau colegi jucători pentru lupte multiplayer intense în VR impresionant. Pentru veteranii experimentați FPS, jocul începe acțiunea obișnuită de fotografiere până la 11 și oferă o experiență cu adevărat imersivă, spre deosebire de oricare alta. Iar pentru cei nou în gen, jocul principal al lui Colonicle este suficient de intuitiv pentru a vă transforma într-un veterinar cicatricial, cât se poate de lin.

 

În prezent, jocul este redat pe Gear VR, Oculus Go și Cardboard VR, cu mai multe dispozitive setate pentru a obține suport în decembrie. Este, de asemenea, un titlu liber de jucat, ceea ce înseamnă că îl puteți testa pentru a vedea dacă este pentru dvs. înainte de a vă angaja.

 

Colonicle oferă în prezent două moduri distincte: Death Match și Siege Warfare. Primul vă vede să luptați pentru a câștiga cele mai multe ucideri într-un termen strict de 5 minute, în timp ce al doilea necesită să vă apărați tabăra echipei dvs. în timp ce atacați inamicii.

 

Cei care doresc să-și înfige degetele de la picioare în lumea FPS din Colonicle pot găsi jocul disponibil pentru descărcare acum de la Oculus și Google Play Store . Și puteți ține pasul cu cele mai noi știri despre titlu, precum și obțineți mai multe informații despre joc pe pagina sa oficială de Facebook.

 

Sursa: Poketgamer 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.