Jump to content
Sign in to follow this  
Jokerasul

Worms 4 a fost anunţat pentru iOS

Recommended Posts

Cei de la Team 17 se pare că suferă de o formă gravă de amnezie: studioul britanic tocmai a anunţat că urmează să lanseze Worms 4, următorul joc oficial al seriei pentru platforme mobile. Totuşi, dacă stăm bine şi ne aducem aminte, Worms 4, purtând şi subtitlul Mayhem, a fost deja lansat, acum mai bine de un deceniu, în vara anului 2004. Nu este prima dată când Team 17 alege să atribuie aceleaşi titluri mai multor jocuri, Worms 2 pentru PC (1998) nefiind acelaşi joc cu Worms 2: Armageddon, titlu lansat pentru Xbox 360, PlayStation 3, iOS şi Android în 2010. Mergând pe linia acestei noi numerotări, Worms 4 este un titlu dezvoltat exclusiv pentru platformele mobile, numeroase modificări de gameplay fiind aduse în acest sens. Astfel, Worms 4 va utiliza hărţi şi echipe de viermi mai mici, meciuri mai scurte, descrise de producători drept mult mai potrivite pentru platformele mobile cărora li se adresează jocul. Worms 4 va include şi o campanie single player formată din 80 de misiuni, suport pentru multiplayer local şi online, precum şi arme noi, cum ar fi Hayley’s Comet. Deşi Worms 4 nu va fi un titlu Free-to-play, acesta urmând să poată fi descărcat în schimbul unui preţ fix, noul joc al celor de la Team 17 va include microtranzacţii, existând posibilitatea de a achiziţiona upgrade-uri pentru arme în schimbul banilor reali. Worms 4 va fi lansat în august 2015, mai întâi pentru dispozitivele bazate pe iOS, urmând ca jocul sa devină disponibil şi pentru alte platforme mobile în viitorul apropiat. Dacă sunteţi un fan al seriei şi nu aveţi un iPad sau iPhone, puteţi încerca Worms World Party Remastered, versiunea adusă la zi a clasicului joc pentru PC.

 

Worms 4

 

sursa: jocuri.go4it.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.