Jump to content
Sign in to follow this  
Jokerasul

Jocurile săptămânii pentru telefonul mobil

Recommended Posts

Pentru că vine weekendul, George și Marian au pregătit o listă cu jocuri pentru telefonul mobil.

 

Crash of Cars: 

 

Crash of Cars este un joc gratuit, cu un nume care aduce aminte de Clash of Clans. Doar că, în loc de războinici are maşini. Şi e la fel de simplu de jucat. Este multiplayer, iar un meci ține câteva minute. Meciul începe când toţi jucătorii sunt într-o arenă imensă pline cu obstacole şi cuburi care au marcate pe ele semnul întrebării. În cuburi sunt fie tunuri, aruncătoare de flăcări, scuturi, ori viaţa “de rezervă”. Le veţi folosi ca să eliminaţi pe rând ceilalţi adversari din arenă. La final, câştigă ultimul rămas în viaţă. Banii virtuali câştigaţi pot fi folosiţi pentru deblocarea unor maşini de luptă mai puternice.

 

BlockBuster:

 

Blockbuster este mult mai simplu. Practic, în acest joc trebuie să adunaţi toate cuburile în aceeaşi groapă, pe care o puteţi muta oriunde în ring. Primele niveluri sunt foarte uşoare, însă după câteva minute încep să apară diverse obstacole, care îngreunează jocul. Important este să adunaţi toate cuburile, ca să puteţi să treceţi mai departe. Blockbuster este gratuit şi poate fi descărcat atât pe dispozitivele cu Android cât şi pe cele cu iOS.

 

Lets Fish: 

 

Iată un alt joc distractiv: un simulator de pescuit, doar că nu trebuie să aşteptaţi ore-n şir după un peşte de câteva sute de grame. Lets Fish se numeşte şi este gratuit. Porniţi în aventura ca pescator amator, cu puţină momeală, un singur tip de undiţă şi un singur cârlig. Fiecare captură creşte nivelul şi va ajuta să descoperiţi noi locuri de pescuit. Lets Fish poate fi descărcat pe iOS sau Android.

 

sursa: stirileprotv.ro

 

Retro Highway:

 

Deşi arată ca un joc din anii 80, Retro Highway e chiar nou-nouţ. Și foarte distractiv. Trebuie să parcurgeți cât mai mulți kilometri, făcând diverse trucuri sau evitând maşini la limită. Fiecare schemă aduce bani virtuali cu care puteţi să cumpăraţi motociclete mult mai puternice. Pe de altă parte, miza acestui joc este să doborâţi recorduri şi să rămâneţi cât mai mult pe două roţi. Retro Highway este gratuit şi poate fi descărcat pentru Android şi iOS.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.