Jump to content
Sign in to follow this  
Gabriel:>

Reguli de supraviețuire sărbătorește a doua aniversare cu Score Royale

Recommended Posts

rules-of-survival-ios-artwork-anniversary-event.thumb.jpg.0b6576605ddacbf65fac93a90d4568be.jpg

Celebra populară Battle Royale Rules of Survival de NetEase își sărbătorește a doua zi de naștere în stil, cu un eveniment special în joc, care urmează să se desfășoare de astăzi până pe 27 noiembrie. Va avea la dispoziție 2 moduri de joc proaspete - Score Royale și Hero Mode - precum și câteva cadouri cu timp limitat.

 

Scorul Royale vede că două echipe de 20 de jucători se vor dovedi câștigători. Se spune că vă puneți tactica la încercare, deoarece o singură greșeală poate duce la a fi ambuscada de peste 5 jucători simultan. Dacă preferați să vă confundați cu prietenii fără niciun stres, Score Royale acceptă și modul personalizat.

rules-of-survival-ios-3.png.b563c1a60a054b7fb0ec7c1b1720ff80.png

Modul Hero vă permite să alegeți și să alegeți dintre 10 eroi specializați pentru a lupta cu acesta pe insula Ghillie. Asemenea lui Garena Free Fire , fiecare dintre aceste personaje are propriile abilități și tactici unice, adăugând un pic mai mult de profunzime la meciuri.

 

Unele dintre costumele noi care sosesc în curând includ seturile Demolisher și Hyper Sonic. Aceste aspecte proaspete vă vor oferi posibilitatea de a vă transforma, de exemplu, într-o mașină sport high-end, care este destul de îngrijită.

 

Toate articolele furnizate de la evenimentul trecut vor fi disponibile din nou. Pe lângă acestea, vă puteți aștepta și la un nou cadru avatar ROSversary și o carte de nume. În timpul evenimentului, airdrops vor include diamante pentru cei mai curajoși jucători care vor lupta.

 

În timpul ROSversary, recompense obișnuite de autentificare zilnică vor începe, de asemenea, inclusiv diamante. Veți obține totuși și recompense normale, așa că diamantele sunt doar un mic bonus minunat. De asemenea, puteți primi recompense duble pentru logare, despre care mi se spune că este o „ocazie o dată pe an pe care nimeni nu o poate rata”.

 

De la lansarea din 2017, Rules of Survival a reunit peste 280 de milioane de descărcări la nivel global. L-am revizuit la lansare , găsind că este atât distractiv, cât și puțin distrus. Sunt sigur că, totuși, a continuat la pas.

 

Dacă doriți să aflați singur, îl puteți descărca acum atât din App Store, cât și din Google Play .

 

Sursa: Poketgamer 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.