Jump to content
Sign in to follow this  
Gabriel:>

Old School Musical Pocket Edition este disponibil 

Recommended Posts

osm-pocket-edition-ios-android-featured.thumb.jpg.5ecebacc1d2d8502e534f4620e9408a5.jpg

Old School Musical își face drum atât către iOS cât și pentru Android pe 10 decembrie ca Old School School Musical Pocket Edition. Dar dacă acest lucru pare prea lung pentru a aștepta o acțiune bazată pe ritm, există o veste bună pentru utilizatorii de Android, deoarece aceștia vor putea juca jocul în Early Access chiar acum.

 

Old School Musical a fost lansat inițial pe Steam și Nintendo Switch, unde a fost primit destul de bine de la lansare. Joci în rolul lui Tib și Rob, care se îndreaptă spre o aventură prin Republica Pui, ceea ce înseamnă că va trebui să te lupți cu o mulțime de păsări de curte.

 

Fiecare scuffle cu acești delincventi cu pene va fi un ritm bazat pe ritm. Cei doi eroi ai noștri vor sta pe o parte a ecranului și își vor răzbi săbiile la puii care stau pe celălalt capăt. Între timp, veți atinge la timp butoanele corespunzătoare pentru muzică, cufând un procent suficient de bun din acestea vor cădea păsările și vă va permite să apăsați.

Această versiune nu va avea modul de poveste al originalului și, în schimb, se va concentra pe modul de provocare Republica Pui. Fiecare nivel are propriul său chiptune și puteți auzi un exemplu de muzică oferită în trailerul de mai sus și mi se pare grozav. Nu sunt în mod special cunoscut cu artiștii chiptune, dar unii dintre oamenii implicați includ Dubmood, Zabutom, Hello World, Yponeko și Le Plancton.

 

Old School Musical Pocket Edition este disponibil acum pentru utilizatorii Android în Access timpuriu prin Google Play. Este gratuit pentru a juca cu achiziții în aplicație. Jocul este de așteptat să se lanseze pe 10 decembrie, atât pentru iOS, cât și pentru Android, eliberând cu peste 55 de niveluri disponibile, adăugându-se mai mult săptămânal.

 

Sursa: Poketgamer 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.