Jump to content
Sign in to follow this  
Gabriel:>

Turul de iarnă al lui Mario Kart Tour începe săptămâna viitoare

Recommended Posts

727115781_mariokarttourheader5.thumb.jpg.b1b7dde05d070b2c02c3ac8662247aad.jpg

În ciuda unor îngrijorări foarte valide din partea fanilor și a criticilor, Mario Kart Tour de la Nintendo pare să fie inițial solid - cel puțin în ceea ce privește numerele de descărcare . Promisiunea noilor turnee și costume a păstrat o mulțime de oameni în jur, iar cea mai recentă - turneul de iarnă - urmează să sosească marți viitoare, 19 noiembrie.

 

Ceea ce va fi inclus este încă un mister, dar un tweet de mai devreme de astăzi pe contul oficial de Twitter al jocului ne oferă o privire uimitoare a unei piste festive, potrivite cu un brad de Crăciun și un om de zăpadă.

 

Nu sunt sigur de ce personaj ar beneficia cel mai mult de o refacere tematică de iarnă. Yoshi de iarnă, poate? Cel puțin nu va trebui să așteptăm prea mult pentru a afla.

 

Între timp, avem o mulțime de ghiduri utile pentru îmbunătățirea jocului dvs., precum și peste 16.000 de coduri de prietenie pentru care vă puteți folosi. Dave a revizuit jocul la lansare , considerând că este o adaptare mobilă distractivă a îndrăgitei serii de curse kart. El nu a fost cel mai bine mulțumit de mecanica gacha sau de 4,99 lire sterline pe lună de aur .

Dacă încă nu-l puteți învârti, veți găsi Mario Kart Tour disponibil pentru descărcare atât din App Store, cât și din Google Play .

 

Sursa: Poketgamer 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.