Jump to content
Sign in to follow this  
Gabriel:>

DokeV, viitoarea MMO care colectează creaturi, Pearly Abyss

Recommended Posts

dokev-featured.thumb.jpg.9ed054384b2ca30f4e3ebac1a9fb80be.jpg

DokeV este o viitoare MMO, care colectează creaturi, din partea acelorași oameni care ne aduc Black Desert Mobile. Jocul a fost inițial destinat lansării pe mobil, cu toate acestea, de atunci a trecut la un joc de PC și consolă mai întâi, cu o posibilă lansare mobilă după aceea.

 

Se pare că este o direcție deosebit de diferită pentru companie. Este strălucitor și incredibil de vesel, după cum puteți vedea în lungul trailer. Asta nu înseamnă că Black Desert Mobile este un joc cu aspect obscur, ci este comparat cu DokeV, dar majoritatea ar fi corecte.

 

De remarcat, de asemenea, că trailerul descrie videoclipul drept „Filmări reale în joc”, care, dacă este adevărat, este incredibil de impresionant. Desigur, pe măsură ce versiunile pentru PC și consolă sunt primele, așa că ne putem aștepta ca portul mobil să fie mai puțin impresionant grafic. Totuși, Black Desert Mobile este un joc incredibil de impresionant din punct de vedere vizual, așa că mă aștept că ar arăta încă minunat.

 

În ceea ce privește gameplay-ul, aproape toate sunt speculații în acest stadiu de descoperire timpurie. Știm că este un MMO care colectează creaturi și vedem în trailer o varietate de monștri cu aspect creativ. Există un hibrid de panda / urs polar care se plimba cu mănuși de box, o fiarbă cu aspect de arici cu spatele ananasului în loc de vârfuri și un șepc format din diferite dulciuri.

 

Creativitatea este impresionantă și se pare că îți vei asambla echipa de creaturi ciudate și vei colabora cu alți jucători pentru a lupta cu șefii uriași. Cel văzut în remorcă este o amalgamare a diferitelor materiale de construcție care pot să zboare conurile de trafic la tine.

 

Îl vedem pe protagonist, care a acumulat un fel de esență scânteie care se încadrează din creatură în timp ce prietenii ei fac atacul, care ar putea fi o resursă pe care o vei folosi pentru a obține creaturi noi sau pentru a-ți îmbunătăți lista existentă. Creaturile tale numite Dokebi, câștigă putere din visele oamenilor pe care le vezi, iar protagonistul visa la acest șef special înainte de a se trezi pentru a lupta cu el

 

Sursa: Poketgamer 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.