Jump to content
Sign in to follow this  
Gabriel:>

Smite Blitz, spin-off-ul pentru popularul MOBA

Recommended Posts

smite-blitz-ios-android-gameplay.thumb.jpg.defc9621649e8345ee77ad53b307f3b5.jpg

Smite Blitz, spin-off-ul mobil pentru popularul MOBA, este disponibil acum atât pentru iOS cât și pentru Android, după ce a fost lansat în câteva țări în ultimele câteva țări în ultimele câteva luni.

 

Nu este pur și simplu un port al Smite, în loc de un MOBA, Blitz își propune să fie un RPG tactic. Veți crea o echipă de zei dintr-o listă de peste 60, deși va trebui să le colectați mai întâi prin trageri asemănătoare lui Gacha. Va trebui să țineți cont de formarea echipei dvs. și veți putea, de asemenea, să combinați Zeii pentru a obține impulsuri prin sistemul sidekick.

 

Există mai multe moduri de joc oferite, inclusiv PVE și PVP. Există un mod de poveste care începe în Egiptul Antic în care forțele întunecate atacă stăpânirea zeilor. Atacă și muritorii care se închină acestor zeități, așa că va depinde de voi să îi salvați. Aici veți lupta cu valuri de dușmani, veți apăra turnurile și alerga după fugari.

 

 

Există patru moduri PVP diferite, dincolo de PVE, unde îți poți testa noul tactic împotriva altor jucători. Există dueluri din cap, lupte pe Arena și multe altele în ofertă, dacă vă bucurați să concurați împotriva jucătorilor reali, în loc să-l ducați împotriva AI.

 

Există câteva aspecte care trebuie luate în considerare dacă jucați pe Android. Opiniile timpurii sunt destul de negative, bazate pe recenziile din magazinul Google Play, cu multe critici la nivel de jocuri mecanica Gacha și numărul de permisiuni pe care jocul le cere, cum ar fi solicitarea accesului la istoricul apelurilor telefonice.

 

Între timp, există și probleme cu accesarea jucătorilor pe servere, deoarece multe dintre ele sunt pline. Așadar, asta merită să țineți cont dacă vă gândiți să încercați Smite Blitz. Pe de altă parte, recenziile utilizatorilor în versiunea jocului App Store sunt mult mai pozitive în prezent. 

 

Smite Blitz este disponibil acum în App Storne și Google Play . Este un joc gratuit de jucat cu achiziții în aplicație.

 

Sursa: Poketgamer 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.