Jump to content
Sign in to follow this  
lexzor

Cablu pierdut.

Recommended Posts

Salutari. Am un incarcator Samsung USB Type C si am pierdut cablul, insa inca am adaptorul. Unde pot gasi un cablu cel putin la fel de bun ca si cel original ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

Pe partea de incarcatoare, problema majora consta in fast charge-ul care nu prea merge pe orice tip de cablu, de aceea trebuie sa ai mare grija de unde-l cumperi. Eu unul sugerez sa-l cumperi chiar de pe site-ul celor de la Samsung, deoarece restul magazinelor online nu ofera o incredere foarte mare. Poti, de asemenea, sa te duci la un magazin unde sa-l probezi sa vezi daca-ti merge, astfel vei putea fii sigur daca-l cumperi sau nu. Spun asta deoarece, tot la un telefon Samsung, am avut o problema cu o pereche de casti si am cumparat una noua, care s-a dovedit a fi doar o chinezarie care nu merita nici un ban.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut. Firul nu este "Fast Charger" dupa cum s-a mentionat mai sus, ceea ce este "Fast Charger" este mufa de la incarcator asa ca te poti duce la un magazin de gadget-uri pentru telefoane si poti intreba de un cablu Type C pentru Samsung. Cel mai bun sfar care ti-l pot da este sa te duci la Altex si sa cumperi un fir o sa te coste undeva la 10 lei. 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.