Jump to content
Sign in to follow this  
Tweedle

Path of Exile Mobile a fost anunțat

Recommended Posts

Path Of Exile Mobile

 

Pe lângă anunțul lui Path of Exile 2, Grinding Gear Games a mai avut o surpriză de prezentat seara trecută. Path of Exile Mobile, o variantă pentru telefoane mobile a jocului, ce a fost anunțat într-un mod menit să îi facă pe cei de la Blizzard să se simtă foarte mici.

   

 

 

În trailer-ul de prezentare promite o experiență de joc fără bazaconiile ostile față de client în mod normal întâlnite la portările de acest gen. Fără bare de energie, fără reclame, fără micro-tranzacții iritante, fără limite de timp. Va fi jocul de pe PC, pe mobil, dezvoltat tot de Grinding Gear Games. Studioul a ținut să menționeze foarte clar că nu a fost dat vreunui dezvoltator din China pentru a ieși pe piață mai rapid.

Path of Exile Mobile va fi un joc fără urmă compromis. Unul ce a fost anunțat alături de Path of Exile 2, nu la un an înainte sa.

Jocul nu are deocamdată o dată de lansare, fiind încă în stadiul pre-alpha. Așa că probabil va fi lansat abia după Diablo Immortal. Nu că ar conta, din moment ce este făcut pentru jucătorii de Path of Exile ce preferă sesiuni mai scurte, cum ar fi o raită prin Atlas în pauza de prânz, în loc să fie făcut pentru că e cea mai eficientă metodă de a scoate bani din China.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.