Jump to content
Sign in to follow this  
Pingu777

Unban

Recommended Posts

Name: Pingu
IP: 89.32.225.122
Reason: nowg
Unban Time: Permanent Ban
Admin Name: WANNA
Admin SteamID: STEAM_0:1:13635o9h0hv3q8he

 

Sefu, mi-ai dat ban pentru ca nu ti-am dat la timp rezultatul wg? acum nici nu pot face scanarea macar, eram cu rank 14, mersi mult.

 

www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1834612

 

 

Sa nu-mi spui ca voiai sa ajungi pe locul 1 ca ma simt prost ca tocmai azi mi-am gasit eu sa intru pe server si sa te banez.

 

Banul ramane si in orice caz, nu postezi aici in topicul omului.

 

Edited by WANNA., 19 hours ago.

 

Domnul/doamna admin WANNA, solicit ridicarea ban-ului, din următoarele considerente:  

 

În primul rând, nu știam că folosesc un aim - cu titlu de clarificare, utilizez un client CS Warzone, download-at de pe un site rusesc (cunosc limba), care mergea în arhivă gata pentru dezarhivare și joacă, fără instalator executabil. Nu e vina mea dacă era un CFG preinstalat, la jucătorii ruși e ceva normal, mai ales că în toate campionatele euro-asiatice CFG-ul e permis în limita anumitor parametri. Dar obiectiv vorbind, nu cunoșteam că CFG-ul a fost modificat.

 

În al doilea rând, înainte de a fi banat, jucam pe dust2 și erau 3 CT în fața mea, iar eu eram cu un ak47, care, după cum dumitale știi, cu 2 cartușe face 3 headshoturi dacă lumea stă în rând. Nu e vina mea că am avut norocul ăsta nebun ca spray-ul să se ducă anume așa cum s-a dus. Joc de peste 16 ani și foarte rar m-am întâlnit cu așa ceva.


Edited by Pingu777, .

  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Domnule/Doamna jucator/jucatoare Pingu, dvs. jucati cs de 16 ani, dar nu ati fost in niciun moment interesat/interesata sa verificati clientul utilizat? Mai mult decat atat, dvs. inca mai credeti in noroc, in conditiile in care  clientul dvs. facea toata treaba?

Pareti surprins/surprinsa de componenta clientului dvs., dar si asa, tot incercati sa o motivati printr-o comparatie ruteniana, nestiind probabil, ca noi nu facem parte din hoarda de aur, si nici din sleata mongoleza, sa avem obiceiuri comune cu acesti jucatori rusi, despre care incercati dvs. sa ne povestiti.

 

Faceti un efort dvs., va rog, si achizitionati o licenta steam originala in primul rand, pentru ca mai apoi sa putem trece si la randul doi, acela in care sa obtineti unban-ul dorit.

 

 

Multumesc:peacehand:

  • Like 4
  • Haha 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai un tupeu fantastic, norocosule. Care cfg-uri prietene cand tu ai executabile ? Am jucat si eu cu Warzone si culmea ca eu nu l-am gasit blindat cu MP Hacks, Cheat Loader, Vermilion etc etc. Astea sunt coduri bagate manual.

 

Banul ti l-am dat teoretic pt no.wg, practic a fost pt wall. Ti-am cerut wg sa nu stau de demo-uri, dar a fost bine si asa, vad ca aveai si aim. 

 

Asa ca banul ramane si poti sa faci cereri pana te plictisesti, ma mir ca nu te-a vazut nimeni pana acum. Aici poti sa spui ca ai avut noroc, da. 

 

TOPIC INCHIS 

  • Like 3
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.