Jump to content
Sign in to follow this  
Sebastian Mihai

[REZOLVAT] Reclamatie Joshua @PRRRRRR ! Abuz

Recommended Posts

- Nickname: Mihaita Piticu

- Nicknameul admininului acuzat: / Nickname of the accused admin : Joshua @PRRRRRR !

- Ip (www.go4it.ro):  86.120.179.221

- Steam-id:  STEAM_0:1:182339125

- Motivul reclamatiei: / The reason for the complaint : Abuz de admin ( slay aiurea la jucatori + ban jucatorului Kill deoarece avea tinta AWP care este legala )

- Data & ora: / Date and time : 00:36

- Dovada (print): / Proof : http://www.girlshare.ro/3769826348.2 

Aici se poate observa cand da slay aiurea jucatorilor si il pune la WG pe jucatorul Kill fara motiv, si ii da ban pentru ca are tinta la AWP. In regulament nu este specificat nimic de crosshair deci este legal.


Edited by Hernandez1998, .

Share this post


Link to post
Share on other sites

www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1842248 , illegal tinta awp de cand e serverul relax , old si new e acelasi regulament pentru mine ! Rush in limita bunului simt !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ați început cu prostiile ? Joshua, oricine e liber să facă rush..nu abuza de comenzi...Și Mihaita nu era cazul să faci reclamație, puteai să vorbești cu mine ditect. În fine, sper să nu mai fie probleme de genul pe viitor.

T/C

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.