Jump to content
Sign in to follow this  
PRUNĂSTAR

Cerere unban prunaru

Recommended Posts

Cine ti-a dat ban:  "Alex xD™ ♥.1"

Nickname-ul tau: prunaru
Motivul banului: Dispret Administrativ - Next se prelungeste

Unique ID:  Dwh08F4G1dpgeZWnrs/JBwdgxHw=
Screenshot(dovada):  https://imgur.com/a/6IRFmAn
Descrierea situatiei: Nu am mai intrat pe ts indungi de vreo 2 ani si acum am avut chef sa ma joc pe un public. Am intrat pe anormalii ca stiu ca e vechi serverul, si intru pe ts pe canalul principal anormalii. Bun, in timp ce ma jucam ( eu nu am scos nici macar un cuvant de cand intrasem pe TS ca eram singur pe canal :))))) Toti erau la ANORMALIIMIX1.INDUNGI.RO, era acolo si Senaris.) Ok, aud ca mi s-a dat gradul de vizitator si ma uit sa vad cine mi-l daduse ( cred ca Senaris, nu bag mana in foc) si dupa cum se vede in poza : http://prntscr.com/qg2lgi  dupa 3 secunde ce am intrat jos la mix sa ma joc am luat ban (absolut 3 secunde). Nu vreau sa fac reclamatie, poate e o confuzie la mijloc, dar nu e ok.. 

 

BAN PT DISPRET - NEXT SE PRELUNGESTE :      ???? Nu am comunicat cu nimeni fiindca eram singur pe canal :)))))


Edited by PRUNĂSTAR, .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.