Jump to content
Sign in to follow this  
Alex H.™

ASUS a prezentat un monitor cu 360Hz !!

Recommended Posts

  •   In cadrul CES 2020, ASUS si Nvidia au anuntat impreuna un nou monitor de gaming cu hardware impresionant. Este primul monitor cu refresh rate de 360Hz si G-Sync. Este un salt urias de la 240Hz si putem spune ca incepe o noua era a monitoarelor. Vom vedea mai multe modele cu 320Hz, laptouri cu 360Hz, iar variantele cu 144 sau 240Hz se vor ieftinii si vor avea rezolutii mai bune.
  •   Monitorul despre care vorbim acum are 24.5 inch diagonala, rezolutie Full HD, este gandit pentru eSports, iar panoul este produs de deja celebra companie AU Optronics. Cel mai probabil este un panou TN.

asus-rog-320hz.jpg?resize=1200,638&quali

  • Monitorul nu are pret si nici data de lansare, insa vom afla in curand. La cei 360Hz va fi un monitor ideal pentru gamerii profesionisti.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.