Jump to content
Sign in to follow this  
✧༎☬Jrr Madalin☬༎

[CLEAN] Cerere verificare demo

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname jucator suspectat: Oups!

SteamID: STEAM_0:1:27214307
Demo:http://www.fileshare.ro/e3427128792
Server (obligatoriu): esports.indungi.ro
Serverul folosește plugin de oprire a flash-urilor din partea coechipierilor?: DA

Ati cautat in BLACKLIST jucatorul?: DA
Alte comentarii:-


Edited by # APEX, .

Reason: CLEAN

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut , iti multumim ca ai apelat la echipa OverWatch! :school:

 

Numele jucatorului suspectat: oups!

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_dust2

 

Runda 1: Se duce B cu m4 , trage cateva gloante prin perete la wallbang si se intoarce baza ct - mid , intra 2 Tero porti si moare

Runda 2: Urmeaza acelasi traseu ca in runda anterioara , incearca wallbang-ul si se roteste pe Lung unde scoate 1 Tero si runda se termina

Runda 3: E transferat la Tero , se duce in tunel B la scari , reuseste sa scoata 3 CT si moare

Runda 4: Se duce rush Mid , incearca sa omoare un CT porti fara succes . Intra scari si scoate un CT iar runda se termina cateva secunde mai tarziu.

Runda 5: Da rush mid si primeste flash , urmareste CT in tunel si reuseste sa scoata 4 inamici. Se intoarce pe mid-scari si scoate inca 2 CT. Planteaza bomba , se pune pe campat la scari , reuseste sa scoata inca un CT si moare. 

 

Concluzie: Jucator experimentat , joaca pasiv , verifica pozitiile .

 

Verdict: Clean :ow3:

 • Like 3
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa OverWatch :school:

 

Numele jucatorului suspectat: Oups!

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_dust2

 

Runda 1: Este CT, se duce in B, trage cateva gloante in pereti, apoi revine pe mid, se bate nu face kill si moare.
Runda 2: Se duce pe B, verifică apoi merge pe lung, face un kill aruncă un HE si un flash la porti si se intoarce.
Runda 3: Este Tero, se duce in B,
catacombe apoi rămăne tunel face 3 kill-uri si moare.
Runda 4: Se duce pe mid, se bate apoi merge scări aruncă un flash bine si face 1 kill.
Runda 5: Se duce pe mid, se bate aruncă un flash in
catacombe face un kill, apoi se duce in tunel mai face 3 kill-uri, revine pe mid mai face 1 kill, apoi se duce scări mai bate 1, plantează bomba in A, revine scări mai face 1 kill si moare.  

 

Stie putin jocul, este un jucător bun.

 

 

 

Verdict Clean :ow3: 

 • Like 3
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut , multumim ca ai apelat la echipa Overwatch !

 

 Runda 1:

   - Incepe runda, suspectul merge in B , tine site-ul, dupa merge pe mid si incearca ceva , dar este omorat.

 Runda 2:

   - Exact ca in runda precedenta, merge B ( tine ,dar cand erau sa intre adversarii pleaca. daca avea wall mai astepta putin) . Dupa merge pe lung si face un kill pe jojo, chiar daca pare ca face prefire si il urmareste prin perete, il si aude si vede ca un coechipier se batea cu el. 

 Runda 3:

    - Este transferat la T. Merge in tunel si sta lower asteptand adversari sa dea rush. Reuseste 2 kill-uri normale el fiind lower - adversarii dadea rush din B site.

 Runda 4:

    - Runda destul de suspecta. Il stie si pe cel de pe short si pe cel din pit. Parca prea iese cu tinta din site A direct in pit pe adversar. Dar de obicei cand esti in site A ai tendinta sa verifici pitul.

 Runda 5:

   - Reuseste mai multe fraguri in aceasta runda , cum ziceam mai sus intra iarasi in site A si la fel ca runda precedenta iese pe lung , dar de aceasta data nu era nimeni.

 

De multe ori nu aude asa cum ar trebui sa o faca , dar de alte ori aude fiecare pas. Oricum nu-l poti acuza pentru atat de wall.

Verdict  -  Curat 

 • Like 3
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa OverWatch! :school:

 

Numele jucatorului suspectat: Oups!

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_dust2

 

Runda 1: Se duce in x2...urca pe bordura pastilei si apasa usor peretele dar fara dmg, se intoarce si se bate pe mid si moare..

Runda 2: Pleaca iar x2, din nou apasa peretele de pe bordura pastilei, se retrage si se duce pe lung si face frag, inainteaza si intra pe porti sprea baza T..isi da singur flesh, se uita prin imprejurimi , se intoarce lung si se incheie runda.

Runda 3: A fost mutat la echipa T...Pleaca spre x2 si intra in catacomba..se uita la scara spre x1 apoi se intoarce si face 3 fraguri tunel spre x2...incearca sa inainteze in x si apoi moare..

Runda 4: Se duce pe mid..apasa portile cu rafale de gloante , se intreapta spre scari da 1 flesh si iese omorand adversarul..inainteaza in x1 se uita pe lunga si trage spre groapa dar fara frag...se termina runda.

Runda 5: Merge mid..ia putin flesh, trage spre adversari dar nu omoara niciunul, se duce catacomba dupa ei si face frag la cutia mare, urca pe scara mai face 3 fraguri ia bomba, ramane putin acolo pe catacomba la sunet..apoi iese si urca spre baza cu bomba T si face iar frag..o ia usor spre scari auzind adversarul la sunet si il omoara, inainteaza spre x1 pune bmb si se retrage la scari ,aude pasi in baza ct si se intoarce face un frag si moare.

 

Verdict: Clean

 • Like 3
 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut! Multumim ca ai apelat la echipa OverWatch:ow1:

Runda 1: Prima runda merge spre b se pozitioneaza pastila trage cateva gloante prin perete apoi se intoarce mid si trage cateva gloante spre scara si prin porti apoi ies 2 inamici si il omoara!
Runda 2: Se duce tot b tot pastila trage din nou cateva gloante prin perete apoi se intoarce pe mid trece prin ct base merge lung unde face un frag apoi trece de porti lung fara sa mai faca frag!
Runda 3: Se duce spre tunel b intra in catacombe se uita scara se intoarce tunel unde face 3 fraguri apoi moare!
Runda 4:Iese mid trage cateva gloante prin porti apoi se duce scara unde face 1 frag.
Runda 5:Se duce mid dupa intra catacombe face 4 fraguri apoi se intoarce mid unde mai face 1 frag intra scara unde mai face inca 1 frag si apoi mai face 1 frag pe un jucator care iesea din ct base spre site x1 si apoi moare

 

Verdict:Clean:ow3:

 • Like 4
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Salut

 

Echipa Overwatch va trebui sa raspunda dupa model la cereri, asta pentru a oferi un raspuns concret si clar.

 

Numele jucatorului suspectat: Oups!

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_dust2

Runda 1: Se duce pe B, trage putin in perete si se duce pe mid, trage in cineva dupa short si se uita la mid doors dupa,a venit un tero push din lower, a ramas fara gloante si a murit.

Runda 2: Se duce pe B,  trage in perete spre T Spawn, se duce mid, a vazut pe cineva pe short si se duce pe long, l-a auzit pe Tero pe long si-l omoara, pusheaza.. si-a luat flash.. se retrage pe long si il omoara pe Ct ca l-a mutat server-ul la tero

Runda 3: Se duce pe B, campeaza in lower, vine 2 Ct dupa short, si au dat push din cei din B, a scos cativa si continua sa campeze lower, se duce push pe B si moare.

Runda 4:Se duce mid, ia flash, trage in poarta si se duce pe short unde il asteapta un Ct, i-a dat flash si a intrat pe site, se uite pe long, este unu in "Pit" si a tras in coechipierul lui. 

Runda 5: Se duce pe mid, ia flash si au intrat 3 Ct in tunele, s-a dus si  i-a scos dupa care verfica tunelele si se retrage pe lower, se duce pe mid si a venit un Ct din spate, l-a omorat si s-a dus short  unde a mai omorat un Ct si planteaza bomba dupa care se duce pe short un Ct a venit dupa long care s-a auzit si unu din CT care l-a omorat din saritura pe "Suspect"

 

Verdict: Clean :ow3:

 • Like 4
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch !

Numele jucatorului : Oups

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul:de_dust2 

 

Runda 1x -Merge spre x2,se urca pastila apasa la "prost" , dupa care merge mid si moare .

Runda 2x -Merge din nou spre x2 facand accelasi lucru se urca pastila si apasa la "prost",merge spre lung unde face 1 kill.

Runda 3x -Nimic suspect nici la runda acceasta ,merge in tunel sta si asteapta ca CT sa faca rush ,face 2 kill-uri in tunel ,iar apoi moare .

Runda 4x -Merge mid apasa portile ,dupa care merge la scara unde face si 1kill.

Runda 5x -Accelasi lucru merge jumate trage spre adversari,merge "cata" unde face 1 kill,merge spre tunel x2 unde mai face 3 kill-uri,se retrage lungul scari unde mai face 1 kill,merge la scara unde mai face 1 kill,planteaza bomba x1 mai reuseste sa faca 1 kill panta CT dupa care moare .

 

Verdict :Clean

 • Like 4
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut , iti multumim ca ai apelat la echipa OverWatch! :school:

 

Numele jucatorului suspectat: Oups! 

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_dust2

 

Runda 1:  Se duce in B, campeaza putin trage in zid nu face frag, se duce către poarta din mijloc trage nu face frag, in final moare- Nimic suspect 

 

Rundă 2: Se duce in B, trage in zid  campeaza putin si nu  face kill, se întoarce si merge în A merge lung  face primul frag urmărind prin zid, se duce către baza tero- Wall

 

Runda 3: Se duce in tunel, campeaza in el după ss duce si campeaza poarta si face 2 fraguri si in final moare- Nimic suspect 

 

Runda 4: Trage la Poarta de lângă baza CT, se duce pe scări si face frag- Nimic supspect

 

Runda 5: Se duce pe poarta si face 3 kill uri după sta camp in acel tunel se duce către baza T si face un kill se întoarce la scări și mai face unul, după posteaza Bomba si se duce la scări face un frag si moare- Nimic suspect

 

Concluzie : In concluzie jucătorul a avut o faza in care mi-a parut suspect si in rest nu văd nimic suspect la el, raspunsul final e Curat.

 

Verdict : Clean :ow3:

 • Like 4
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!

 

Verdict final: Clean :ow3:

 

O zi buna in continuare!

 • Like 5
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.