Jump to content
Sign in to follow this  
Busky

Notele patch-ului 10.2

Recommended Posts

  • Salut tuturor! Cum merge? V-ați ținut de promisiunile pentru noul an până acum? Va fi 2020 anul în care veți ieși din Argint? Vă țin pumnii!

 

  • Apropo de urcat în clasament, vă recomandăm să jucați meciurile de plasament cât mai repede posibil! Anul acesta vom lansa Clash și n-am vrea să-l ratați pentru că nu v-ați mobilizat la timp (cam la fel cu promisiunile de Anul Nou). Nu fiți ca mine. Anul trecut îmi propusesem să-nvăț să pictez în acuarelă, dar am pierdut timpul aiurea.

 

  • În acest patch avem ajustări suplimentare pentru Aphelios, nerf-uri pentru Qiyana și Nautilus, plus buff-uri pentru Sona (da, Sona, campionul meu preferat). De asemenea, modificăm și pasiva lui Jinx pentru ca dezastrul ambulant să provoace și mai mult haos, iar Solul Riftului e acum un pic mai interesant ca înainte.

 

  • În afară de toate astea, introducem alte câteva actualizări pentru Rifturile elementelor, care le vor mări claritatea și le vor contura mai bine. În special, Riftul infernal și Riftul munților ar trebui să fie mai clare din punct de vedere al gameplay-ului, iar texturile lor sunt acum mai bine finisate.

Cam asta e tot pentru patch-ul 10.2! Spor la urcat în clasament și ne auzim în două săptămâni!

 

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.