Jump to content
Sign in to follow this  
BlaNk.

[CLEAN] Cerere verificare demo

Recommended Posts

Nickname jucator suspectat: TeG - masturbel
Demo: http://www.fileshare.ro/e3427136220
SteamID:-
Codul suspectat:wall
Server (obligatoriu):CSGO.INDUNGI.RO
Serverul folosește plugin de oprire a flash-urilor din partea coechipierilor?:da

Ati cautat in BLACKLIST jucatorul?:da
Alte comentarii:nu

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut , iti multumim ca ai apelat la echipa OverWatch! :school:

 

Numele jucatorului suspectat:TeG  - masturbel

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_dust2x2

 

Runda 1: Se duce se la Poarta de lângă baza CT la baza T si face 2 kill-uri si mai face unul in baza T.

 

Runda 2: Se duce site A, merge scări arunca un flash, si o grenada făcând un frag cu această  si moare.

 

Runda 3: Merge pana lângă  baza T dupa merge în clădire, arunca un flash către Baza T se întoarce inapoi in acea Cameră,  trage după câțiva inamici, face un kill si se  duce inapoi către Baza T, si face alt kill.

 

Runda 4: Trage prin poarta crezând că face kill, se duce site B ia flash, si face un kill cu awp,  se urca lângă geam la Site B si face 1 kill, se duce pe poarta si asteapta cu lama ascultând la sunet si face un kill.

 

Runda 5: Trage în poarta cu Awp, arunca o grenada  după mai arunca una in site B, după trage pe poarta si se duce scări, sa duce inapoi si trage un perete si incerca sa faca kill, dupa sare jos si incerca sa faca un  kill cu lama si moare.

 

Runda 6: Trage pe poarta, campeaza putin, se duce site A,  pe scari , se uita putin prin zid si face un kill pe mid,  după unul cu Deagle si mai face unul pe mid,  după campeaza lângă cutie, merge site A,  scări si arunca o grenada.

 

runda 7: Se duce site B, si face un kill in acea Cameră se duce catre geamul de lângă site sta putin lângă cutie si face un kill, după moare.

 

Concluzie: Jucătorul respectiv,  a avut câteva faze în care părea să aibă Wall, dar el nu foloseste Wall, în special cel mai mult el joacă la sunet, s-a văzut in mai multe faze. 

 

 

Verdict: Clean :ow3: 

 • Like 2
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut , iti multumim ca ai apelat la echipa OverWatch! :school:

 

Numele jucatorului suspectat: TeG - masturbel

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_dust2

 

Runda 1: Da rush mid , arunca flash-uri si he-uri , apoi intra tare si scoate 2 CT in apropierea bazei T urmat de inca unul in baza.

Runda 2: Se duce pe scurt , arunca un flash si o grenada , scoate un kill cu grenada si moare.

Runda 3: Isi cumpara awp , intra mid , nu gaseste nici un T si se roteste in tunel spre baza T unde scoate 1 Tero (in runda asta consider ca e destul de vizibil ca acesta foloseste script pentru bhop)

Runda 4: Se duce B cu awp-ul , scoate 2 Tero urmat de inca un kill cu cutitul.

Runda 5:  Tine mid cu polarul , vede un T ducandu-se scari si decide sa-l ia pe la spate . Se intoarce inapoi baza CT unde incearca o lama si moare.

Runda 6: Se duce in A unde scoate 2 T lung si inca unul langa site. 

Runda 7: Tine mid cu awp , vede mana unui adversar in baza T dar nu trage in acesta , se roteste B unde scoate 2 Tero si moare.

 

 

Concluzie: Suspectul are clar experienta cu toate ca foloseste script pentru bhop , runda 6 in care tine un inamic care tocmai se rotea de pe mid pe lung fara sa scoata vreun sunet a fost cea mai clara dovada pentru wall.

 

VerdictWall Hack & Bhop Script :ow4: 

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut

 

Echipa Overwatch va trebui sa raspunda dupa model la cereri, asta pentru a oferi un raspuns concret si clar.

 

Numele jucatorului suspectat: TeG - masturbel

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: De_dust2

 

Demo-ul incepe pe anumitul suspect pe mid doors, da un he si un flash si se duce spre tspawn unde omoara 3 si se termina runda.

 

Runda 1: Se duce short, da un flashm un he si vin tero rush din T spawn si-l omoara.

Runda 2: Se duce pe mid cu awp, se duce lower si dupa mid, dupa iar lower, upper, este asptat de tero, trage cateva  gloante, omoara 2, se retrage si incearca sa-l omoare si pe al3-llea, se retrage pe mid dupa care se duce pe tspawn.

Runda 3: Se uite mid cu awp dupa care se duce B si asteapta cu awp la tunele, verifica mid-ul de la window, un tero a intrat pe B, s-a dus la cutiile alea dupa care l-a omorat, s-a dus mid si campeaza la mid doors pe cutit si  da lama.

Runda 4: Se duce mid cu awp, da un he top mid si continua sa tina mid-ul, deja 2 tero au intrat pe short si se duce dupa ei dar intre timp au murit, se uita lower unde deja 2 tero au intrat mid si unu lower dupa care s-a dus ei in CT si a murit.

Runda 5: Se duce pe mid cu awp-ul, trage dupa un tero pe top mid, se retrage pe site A, intre timp vin niste tero dupa long si unu din CT si inca unu il pit si i-a omorat pe toti dupa care campeaza pe long, se duce pe short unde tero se duce spre long, a dat un He (la sunet)

Runda 6 : Se duce mid cu awp, dupa se duce pe B rush cu awp-ul, scoate unu se retrage pe mid, dupa se duce pe B  iar si tine tunelele, tero a intrat si a ratat cu awp-ul, dupa a murit.

 

Verdict: Clean :ow3:

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa OverWatch! :school:

 

Numele jucatorului suspectat: TeG - masturbel

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_dust2

 

Runda 1: Intra pe mid, arunca 1 HE urmat de 2 fleshuri...apoi intra tare si face 2 fraguri ...inainteaza baza schimba arma, vrea sa se duca spre porti, dar aude cum ii moare coechipierul in baza T se intoarce si face frag..incarca si se termina runda..

 

Runda 2: Se duce la scari..intra tare cu un flesh..inainteaza cu HE in mana, arunca HE-ul pe lungul scari dar nu mai apuca sa traga si moare...

 

Runda 3: Isi ia awp . se duce si se uita pe mid inspre baza T apoi intra pe porti..se duce catacomba dar se razgandeste si ia flesh si arunca din catacomba pe jumate..inainteaza cu awp, dar se retrage inapoi...intra in catacomba si arunca HE in tunel ..urca scarile si trage de vro 3-4 ori cu awp dar fara frag se intoarce si iese iar cu awp si face frag prin HS ...apoi se retrage catacomba, urca pe mid si inainteaza baza T...vede adversarul dupa bordura trage in el dar ii fura fragul celalalt coechipier...

 

Runda 4: Din nou cu awp pe mid se uita si trage spre baza T dar fara frag ...arunca HE si se retrage spre x2 aruncand un flesh in tunel..intra pe porti si mai arunca un flesh spre tunel..asteapta cu tinta pe tunel si face frag apoi isi schimba pozitia...iese pe porti si urca pe cuti la geam..iese un adversar pe porti si il omoara se mai uita de pe geam spre tunel apoi se retrage pe mid, asteapta acolo la porti sta la sunet si aude adversarul venind din x2..mai asteapta 2-3 secunda si iese inaintea adversarului cu lama omorandu-l...

 

Runda 5: Din nou cu awp pe mid trage dar fara frag...arunca un HE si pleaca catre x2 aruncand flesh in tunel..se retrage iar pe mid si asteapta cu tinta  tragand in adversar dar fara frag...apoi arunca un flesh peste perete in sus si intra tare pe mid, urca usor pe rampa si se duce la scari...vede ca au murit adversarii si se retrage....vede adversarii venind prin catacomba si trage in ei prin bordura dar fara frag..sare jos pe mid.. aude adversari baza CT se duce la ei cu lama dar moare incercand sa ii omoare..

 

Runda 6: Ia din nou awp si trage din nou pe jumate dar fara frag...arunca HE pe lungul scarii si un flesh pe deasupra, apoi se retrage prin baza CT si mai arunca un flesh in x1 si un flesh la scari...sta x1 cu awp..se uita pe lung si face frag...urca adversarul rampa din baza CT si mai face un frag, se mai intoarce si se mai uita pe lung si mai face un frag in groapa.. sta pe lung la cutia mare si se uita la scari..asteapta putin acolo si se duce la scara..se opreste si asculta pasii adversarului ca se indreapta pe lung...se intoarce si il asteapta cu grenada ...asteapta putin si arunca HE-ul, dar expira timpul si se termina runda..

 

Runda 7: Din nou cu awp pe mid trage dar fara frag...arunca HE-ul si se indreapta spre x2 arunca flesh tunel si intra tare facand frag mai arunca un flesh trage dar da doar dmg in adversar si se retrage pe site x2 asteptand adversari sa iasa din tunel...face un frag si apoi moare usor..

 

Verdict: Clean

 

 • Like 1
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa OverWatch :school:

 

 

Numele jucatorului suspectat: TeG - masturbel

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_dust2

 

 

Runda 1: Este CT, se duce MID, arunca 2 flash-uri si face 3 kill-uri baza TERO.
Runda 2: Se duce scari, arunca un FLASH, apoi arunca un HE, face un kill si moare.
Runda 3: Se duce pe MID cu awp-ul, arunca 2 flash-uri, revine catacomba, arunca un HE, tunel si incepe sa se bata face 1 kill, revine pe mid se duce baza tero, se bate si nu face kill.
Runda 4: Se uita pe MID, trage cateva gloante in poarta arunca un HE, apoi se duce in B, arunca 2 flash-uri tunel, si face 2 kill-uri, revine pe mid, si da o lama.
Runda 5: Se uita pe MID, trage cateva gloante porti, arunca un HE, se duce B arunca un FLASH, revine MID verifica, mai arunca 1 FLASH, si se duce scari revine baza CT, incearca sa dea lama si moare.
Runda 6: Se uita pe MID, trage cateva gloante, apoi arunca un HE, si un FLASH, arunca 2 flash-uri scari, face 1 kill SITE, si unu pe lung PIT, se duce scari verifica apoi revine arunca un HE pe lung si se termina runda.
Runda 7: Verifica mid-ul, arunca un HE, se duce pe B, arunca un FLASH tunel si face 1 kill mai arunca un FLASH se bate si se retrage, se duce window coboara B- SITE, face 1 kill si moare.

 

 

Concluzie: Este un jucător bun, care stie jocul bine, si joacă la sunet.

 

 

 

 

Verdict Clean :ow3: 

 • Like 2
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulțumim că ai apelat la echipa Overwatch!

 

Verdict final: Clean :ow3:

 

O zi bună în continuare!

 • Like 3
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.