Jump to content
Sign in to follow this  
Calin#InDunGi

[CLEAN] Cerere verificare demo

Recommended Posts

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa OverWatch :school:

 

 

 

Numele jucatorului suspectat: WatDoink?

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_dust2

 

 

 

Runda 1: Este TERO pe lung, se duce PIT se bate, nu face niciun kill si moare.
Runda 2: Se duce pe lung, se bate nu face kill si moare.
Runda 3: Se duce pe B face 1 kill primeste flash, apoi se duce pe A si moare.
Runda 4: Ramane putin in spawn - tero, verifica mid-ul cu awp-ul, verifica putin porti lung, asteapta si face 1 kill, aici s-a vazut ca joaca la sunet, apoi se duce pe B, face 2 kill-uri, planteaza bomba si moare.
Runda 5: Se duce pe B, tunel, catacomba, vine pe mid face 1 kill window si moare.
Runda 6: Se duce pe B, trage cateva gloante pereti, face 2 kill-uri tunel, bate pe cineva prin cutie B - SITE, asteapta verifica mai bate incă unul B - SITE, si pe unu care vine B din tunel.

 

 

Concluzie: Este un jucător bun, care stie jocul bine, si joacă la sunet.

 

 

 

Verdict Clean :ow3: 

 • Like 2
 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa OverWatch :school:

 

 

Numele jucatorului suspectat: WatDoink?

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_dust2

 

Prina runda din demo: Este la echipa Terroristilor pozitionat pe partea de lung a hartii, avanseaza spre groapa se bate cu un inamic,dar nu reuseste sa faca frag si moare.
A 2-a runda din demo: Avanseaza pe partea de lung a hartii, se bate cu inamicii dar moare fara sa faca frag.
A 3-a runda din demo: Avanseaza spre site-ul x2(B) face 1 frag apoi primeste frag de la inamic,Roteste spre site-ul x1(A) dar moare fara sa faca frag.
A 4-a runda din demo: Sta putin afk in spawn-ul echipei - tero, isi cumpara awp se uita pe partea de mid a hartii apoi verifica putin portile de pe lung, asteapta sa vina inamicul si il omoara, Aici se poate observa ca foloseste sunetul, Roteste spre site-ul x2(B) omoara 2 adversari reuseste sa dea plant bomb-ei si apoi moare.
A 5-a runda din demo: Avanseaza spre site-ul x2(B), intra in tunel se duce spre LowerTunnel(Catacombe), Iese spre mid trece de porti omoara un inamic in Window(Geam) apoi este omorat de adversar.
A 6-a runda din demo: Din nou avanseaza spre site-ul x2(B), Trage cateva gloante random prin perete,Reuseste sa omoare 2 inamici in partea de tunel a hartii, Iese din tunel spre site-ul x2(B) si omoara un inamic prin cutie, Asteapta putin mai verifica odata si mai bate un inamic in site-ul x2(B), Si mai omoara un inamic care vine prin tunel spre x2(B)

 

Concluzie: Se foloseste foarte mult de sunet!

 

Verdict:Clean:ow3:

 • Like 3
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa OverWatch :school:

 

 

Numele jucatorului suspectat: WatDoink?

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_dust2

 

Runda 1: Runda scurta..se bate pe lung..sare pe bordura la groapa incearca sa faca frag si moare repede..

 

Runda 2: Pleaca din baza T se indreapta spre lung cu lama in mana..se intoarce cu spatele si arunca bomba...inainteaza catre lung iese cu psitolul avand 2 adversari unul la cutia mare si unul la coltul zidului, dar moare deavand nici o sansa..adversari avand arme...

 

Runda 3: De data asta pleaca spre x2 cu lama in mana...sare jos peste bordura..inainteaza tunel tot cu lama..aprope de iesire x2 schimba pe pistol si iesind adversarul dupa perete face frag prin HS..iese din tunel si la flesh..ia m4a1 de jos si iese pe porti catre mid...se uita pe jumate printre porti..dar se duce prin baza CT urca rampa si este asteptat de un adversar x1 si moare usor...

 

Runda 4: Incepe baza T..isi ia awp se uita putin pe jumate trece un adversar dar nu trage...apoi se duce si tine tina pe porti asteptand vro 15 secunde acolo si dintr-o data iese un adversar dupa zid si face frag din instinct....se retrage spre x2..intra tunel si se uita spre pastila x2...si face frag la cutia mica..inainteaza si vaznd ca ii moare coechipierul vede de unde trage adversarul si se duce cu deagle direct pe el si face frag..se invarte putin prin x2 si pana la urma scoate bmb si o pune...trage cu deagle 3 gloante in poarta si apoi se duce pastila..sta cu awpul si se uita la geam apoi cand se uita la usa apare adversarul prea repede si il omoara...bomba e dezamorsata si se termina runda...

 

Runda 5 :Incepe si se duce spre x2 sare jos, intra tunel si face dreapta spre catacomba...coboara scarile si intra tare stanga pe mid pe porti...intra si se uita direct la geam x2 si face frag prin HS... apoi il omoara cineva din x1 cu awp..

 

Runda 6: Pleaca spre tunel x2, sare jos si asteapta cu tinta exact la perete spre tunel x2 sa iasa adversarul apoi apasa peretele cu 2 incarcatoare... apoi aude ca se trage din tunel iese si face HS mai iese un adversar si face iar frag prin HS apoi iese la bataie la cutia mare ..ia putin flesh. apoi iese pe x2 si face frag prin cutia mare (aici e putin suspect fragul asta) aude pasi iar in pastila si se mai invarte putin prin zona iar apoi iese adversarul dupa cutie si il omoara...aude pasi la geam trage dar e un coechipier de al lui..aude pasi in tunel si apasa peretele...vede ca ii moare coechipierul si stie unde se afla adversarul iese si face ultimul frag..se termina runda..

 

Verdict: Clean.

 

 

 • Like 2
 • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!:school:

 

Numele jucatorului suspectat: WatDoink?

Mapa pe care sa inregistrat demo-ul: de_dust2

 

Runda 1: Inceputul demo-uluiil prinde pe suspect langa groapa, unde moare imediat = clean !

Runda 2: Pleaca din baza catre groapa, se intalneste cu doi adversari  dar moare fara sa aiba vreo reactie suspecta = clean !

Runda 3: Pleaca catre tunel, la iesirea din tunel, face un frag destul de normal apoi se duce la usi catre baza CT, traverseaza baza, iar la iesire moare, nimic suspect = clean!

Runda 4: Ia awp si sta la panda pe lung la usi, apoi se orienteaza catre usile catre groapa, si asteapta, la un momendat apare un  adversdar, fix in tinta lui, si face frag,

apoi pleaca catre tunel B, ajuns in tunel, ia awp-ul si se uita pe lang catre cutii si zareste inamicul si face frag, apoi se uita dupa colt si mai face un frag, acolo e un loc unde cam toti trage,, apoi planteaza C4, si moare cu tinta pe adversar = clean !

Runda 5: Pleaca tot catre B, ajunge la catacombe, iese langa baza CT, vede un adversar la gaura din B, face frag, dar instantaneu este si el omorat = clean!

Runda 6: Pleaca tot catre B, asteapta in tunel, trage prin perete cam pe player ( suspect wall ), apoi la usa face doua fraguri primul cam suspect, iesind pe player, al doilea la vazut din timp. apoi inainteaza ia si un flash, ca sa oprit sia asteptat sa recapete vizibilitate, si trage prin cutie pe player si face frag, apoi sta langa usa, si vede inamicul cand a deschis focul si il omoara si pe acesta, apoi vine inca o faza suspecta de wall, e adevarat sa auzit pasi de dupa perete, dar cand suspectul nostru asteapta cu tinta la gaura, nu se mai aude nimic la sunet, poate doar sa ai niste casti super-smechere, apoi trage iar prin perete, tot spre player, aude sunetul armei in dreapta sa, se duce la intalnire cu el, si face frag = wall !

 

Concluzie: In primele runde suspectul este curat, nu prezinta cheat, sau poate nu lam vazut eu, iar in ultima runda cred ca are wall, are cateva faze destul de dubioase. Totusi o runda nu este de ajuns sa constati un wall !

 

 • Verdict: Clean!:ow3: 
 • Like 4
 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa OverWatch! :school:

Numele jucatorului suspectat: WatDoink?
Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: dust2

Runda 1 Incele lung fece un kill si moare
Runda 2 Se duce lung vede 2 adversari dar moare 
Runda 3 Se duce catre x2  face un kill  ia flesh si duce catre x1 unde moare 
Runda 4 Sta in gaza cu AWP fece un kill se duce x2 unde face 2 kiluri planteaza bomba si moare 
Runda 5 Se duce prin tunel iese mid porti fece un kill la gaura de la x1 si moare 
Runda 6 Se duce catre x2 face 2 kiluri in tunel si aple 3 un x2 

Verdict: Clean

 • Like 3
 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut , multumim ca ai apelat la echipa Overwatch !
 

 

Runda 1: Nimic suspect , incepe demo-ul cand el moare.

Runda 2:  Da rush pe lung el fiind tero , dar este omorat.

Runda 3:  Da rush in B , reuseste un frag (nimic suspect) dupa care aveanseaza prin baza CT si este omorat de un adversar din site A.

Runda 4:  Cumpara awp , campeaza cu el dupa care reuseste un frag ( un adversar da rush de pe short , pare cam suspect fragul , dar totusi este vorba de sunet). Merge dupa in B reuseste alte 2 fraguri , planteaza bomba dupa care este omorat.

Runda 5: Da rush pe mid , face un frag pe un adversar ce statea window B dupa care este omorat din rampe A.

Runda 6: O runda extrem de ciudata , acel frag cand da rush in B pe "PSH" daca nu ma insel este extrem de dubios. Mai o faza ciudata se uita window si trage ,dar era jucator din echipa cu el . Deci ne cam dam seama ca nu se prea uita dupa radar suspectul. Plus parca si la tras e ceva suspect. 

 

Deci din 6 runde doar acea faza este suspecta. Pararea mea personala este ca acest jucator foloseste wall, dar nu poti sa-i acorzi un ban permanent doar pentru atat. Poate sa vina cu anumite scuze etc . Asa ca in final o sa dau verdictul Curat , doar pentru ca nu sunt sufieciente faze pentru a-l acuza 100% de wall si daca nu sunt 100 nu-l pot bana permanent.

 • Like 4
 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa OverWatch! :school:

 

Numele jucatorului suspectat: WatDoink?

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_dust2

 

Runda 1: joaca tero merge cu glock lung si moare langa groapa

 

Runda 2: pleaca rush B cu glock face kill iese porti aveanseaza spre site A si este omorat de un ct care apara site-ul

 

Runda 3: cumpara awp asteapta putin in baza aude un ct si face kill, apoi pleaca site B, face kill la cutii aude inca un ct tragand dreapta colt si face iar kill cu deagle, planteaza bmb apoi sta ascuns unde a facut primul kill din site b si este omorat

 

Runda 4: cumpara AK iese porti mid omoara un ct sus spre site B apoi este omorat dinspre site A

 

Runda 5: joaca spre site B trage la verificare prin pereti putin dar joaca si sunet, aude ca se trage mult  apoi moare tero care ramasese tunel intra face 2 ct avanseaa mai omoara un ct prin cutie se pune langa usa astepta apoi mai gaseste un ct dupa aceeasi cutie face kill si se termina demo

 

Nu am vazut nimic spectaculos, jucator normal trage normal a avut 2 runde mai bunicele in rest nimic iesit din comun

 

Verdict: Clean

 • Like 4
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulțumim că ai apelat la noi!

 

Conform verdictelor oferite de echipa Overwatch, verdictul final este: Clean :ow3:

 

Totodată doresc să te informez că avem și o Academie unde îți poți testa abilitățile și învața cum să depistezi codații.

 

Link spre Academie unde găsești și informații referitoare la înscrieri și despre ce este vorba: Click

 

Dacă deții un server de Counter Strike 1.6 și vrei să intri într-un parteneriat cu proiectul Overwatch, urmează acest link și vei găsi detalii legate de cum poți face parte din lista cu partenerii noștri: Click

 

Îți dorim o zi bună în continuare!

 • Like 3
 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.