Jump to content
Sign in to follow this  
007 ✔

Need for Speed revine la Criterion

Recommended Posts

0tiAoJr.png

Cu siguranță aveți o părere despre modul în care Ghost Games a continuat seria Need for Speed. Au fost jocuri… felurite, cu diferite grade de succes și de comedie neintenționată. Iar acum tutela celor de la Ghost games s-a încheiat. Practic, studioul în sine s-a încheiat.

Electronic Arts anunță că Ghost Games va deveni EA Gotheburg, un nume ce l-a mai avut anterior, iar de acum înainte va avea un rol de sprijin pentru diverse alte proiecte realizate pe motorul Frostbite. În jur de 30 de oameni ar putea rămâne fără locuri de muncă.

Și cine se va ocupa de acum înainte de Need for Speed? Criterion Games, desigur! Compania care a avut jocul în grijă până în 2012, când a făcut în esență Burnout Paradise din nou, sub numele Most Wanted. De atunci, Criterion a stat în aceeași debara mucegăită în care este îndesat acum Ghost Games. Evident este un loc foarte îngrămădit.

Criterion anunțaseră la un moment un joc nou de curse extreme, cu ATV-uri și chestii off-road. Dar șase ani mai târziu acesta nu s-a materializat.

Nu sunt deocamdată detalii despre ce formă va lua noul Need for Speed, sau dacă va semăna din nou cu Burnout Paradise.

 

Sursa: ZonaIT

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.