Jump to content
Sign in to follow this  
Busky

Notele patch-ului 10.5

Recommended Posts

În acest patch, ne ocupăm de strategia ''zero CS pe culoarul de sus'' și-o abordăm printr-o metodă sistemică, pentru a evita astfel de situații pe viitor. Sona și Soraka erau doar vârful aisbergului reprezentat de acest stil ipotetic, așa că aducem câteva schimbări majore culoarului de sus pentru a împiedica astfel de strategii să mai apară, permițând în același timp campionilor de pe acest culoar să-și conducă echipa spre victorie. Ornn și Sett, starurile de pe scena profesionistă, primesc și ei câteva nerf-uri, astfel încât să nu mai avem de-a face cu două bestii care-și izbesc adversarii. Pentru a mări numărul campionilor disponibili pentru junglă, am pregătit o a doua serie de schimbări dedicate lor. În plus, avem și niște modificări de echilibrare pentru ARAM.

Nu în ultimul rând, cu ocazia acestui patch sărbătorim lansarea inițială a idolilor eterni! La fel ca multe alte caracteristici care nu țin de Riftul Invocatorului, acest tip de conținut s-ar putea să nu fie pentru voi. Nu-i nicio problemă, fiecare are stilul lui. Doar de voi ține dacă vreți să jucați ARAM, să încercați idolii eterni sau să cumpărați skin-uri!

ro_ro_UPDATED-Patch_10_5_Infographic_1080x1080.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.