Jump to content
Sign in to follow this  
AL.RoKr

Reclamatie Egipteanu

Recommended Posts

Salutare, 

 

 • Nickname utilizat: AL RoKr
 • Nickname acuzat: Egipteanu
 • IP-ul dumneavoastra(obligatoriu celor cu ip static, in cazul banarii): nu e cazu
 • SteamID(numeric)STEAM_0:1:188413126
 • Data & ora: 17.20
 • Alti admini prezenti pe server in acel moment?: atasat snap
 • Motiv ban(in cazul primirii unui ban): nu e cazu
 • Dovada(obligatorie, Print Screen Consola): atasat 3 snap-uri
 • Sunteti la prima reclamatie?(daca nu, la a cata?)

Jucatorul Egipteanu dupa o runda in care mi-a fost victima, pe motiv ca nu puneam bomba mi-a dat slap 10. Nu vad rostul unui slap cu 10 dmg in situatia in care nu eram afk, runda abia incepuse si aveam in fata un jucator advers. L-am intrebat cu frumosul de ce mi-a dat slap 10, motivul lui fiind ca nu puneam bomba desi ea era pierduta la ceva distanta de mine si nu eram singurul player de la T in viata in afara de AFK. In fine, nu am inteles deloc de ce a facut treaba asta, se vad cele 2-3 randuri schimbate intre noi in snap. Ce vreau sa subliniez este atitudinea lui. Bun inteleg ca esti admin, desi am ceva timp pe serverul asta, am jucat o perioada, am intrerupt, in fine. Eu tind sa cred ca a fost deranjat ca a primit un HS. Ma rog. Mi-ar place sa vad punctul lui de vedere si punctul vostru de vedere atat timp cat i-am atras atentia ca faceau rush cei de la CT sub 30 de secunde erau in baza la T si nu a avut altceva sa-mi zica decat "bai termina". Respect celor care au capat admin pe vechime!

 

https://www45.zippyshare.com/v/MTHoGLxb/file.html

https://www45.zippyshare.com/v/3NlX4CN7/file.html

https://www45.zippyshare.com/v/6TUcjX7M/file.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Copilasi ti-am dat slap din motivul ca tu erai in baza si pazeai afk-urile  deci doar tu erai de la Tero care era in viata si 3-4 afk-uril ce vruiai sa iti fac ?

Zim tu mie ce ai fi facut in situatia de fata?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Copilas, nu stiu ce sa zic, din ce stiu suntem de aceeasi varsta si nu stiu daca te prinde prea bine aroganta, scapa de ea nu te ajuta. Si nu, nu eram in baza sa pazesc afk. Dar na, iti inteleg oarecum frustrarea de la HS. Spor la joc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bai omule tu crezi ca daca mi-ai dat cap deaia ti-am dat slap?

Invatati mai intai ce ii ala cs si ca ai bomba de pus si dupa faceti reclamati nu veniti ca fetele lui mama vezi doamne de ce mia dat ala slap!

Ala tia dat slap fiind ca isi face datoriia de admin si nu trebuie sa astepte 30 de jucatori dupa un jucator(incepator) care sta in baza cu awp sau ak47 sau nush ce arma ca sa faca si el un frag!

Asa ca mai uitate si tu putin cum se joaca cs!

Si nu veni cu dinastea ca mi-ai dat cap si de ciuda ti-am dat slap,,, nu man ti-am dat slap ca stateai in baza si pazeai afk-urile si erai singuru care mai putea sa puna bomba + ca mai erau 30 de secunde si bomba era undeva la 4-5 metri de tine.

Dar stai de ce sa te misti din baza ca daca vine unu care vrea sa ia afk-urile si nu faci tu frag pe el!

 • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.