Jump to content
Sign in to follow this  
Raluca Andreea

Reclamatie admin

Recommended Posts

Buna,vreau sa ii fac o reclamatie adminului Timon+ de pe esports.indugi.ro, am luat prima data gag deoarece lumea injura foarte urat pe server si i-am zis tipului respectiv sa mai invete putin comenzile,am luat gag 3 minute fara motiv si in momentul ala i am zis pe [email protected] sa mai invete comenzile de admin,cand schimba mapa sa dea last pe [email protected],si tipul tot de mine se lua,dupa 5 minute tot el facea gura mare ca si cum eu am gresit,cand este el admin pe server lumea poate injura cat vrea ea,si cum vrea ea.Am luat ban pe server si vreau sa mi se scoate deoarece imi place foarte mult esports.indugi.ro si ma joc de cand era el,si din cate amm auzit nu ii face bine serverului sa dai comanda de unlag de 100 de ori, vreau sa se ea masuri impotriva tipului ca prea mult abuzeaza de admin,si pe viitor lumea nu se va mai juca pe server! Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.