Jump to content
Sign in to follow this  
Glitch™

Ce jocuri de PlayStation 4 veţi putea rula pe PlayStation 5?

Recommended Posts

Sony a publicat un update referitor la funcţiile de backwards compatibility ale viitoarei console PlayStation 5, pentru a clarifica afirmaţiile lui Mark Cerny din timpul prezentării oficiale a consolei. Astfel, cei care îşi făceau griji în această privinţă pot sta liniştiţi: Sony face eforturi semnificative pentru ca “majoritatea copleşitoare” a celor peste 4000 de jocuri disponibile pentru PlayStation 4 să funcţioneze fără probleme şi pe PlayStation 5.

 

Compania se aşteaptă, de asemenea, ca aceste jocuri să ruleze pe PlayStation 5 în condiţii semnificativ mai bune decât pe PS4, cu framerate-uri mai stabile şi folosind rezoluţii superioare. Jocurile sunt evaluate individual, pentru a detecta apariţia unor eventuale probleme şi rezolvarea acestora în timp util pentru lansarea noului PlayStation 5.

Mark Cerny a afirmat că majoritatea celor mai jucate 100 de titluri pentru PlayStation 4 deja rulează fără probleme pe PlayStation 5, Sony adăugând că au testat deja sute de titluri de PS4 şi vor continua să o facă până la apariţia PS5. Compania va comunica update-uri referitoare la funcţia de backwards compatibility de pe PlayStation 5, precum şi alte noutăţi legate de PS5, în următoarele luni.

Posesorii de PlayStation 4 şi PlayStation 5 vor putea juca între ei online titlurile de PS4, folosind aceeaşi infrastructură PlayStation Network deja existentă.

PlayStation 5 este aşteptat pe piaţă în perioada sărbătorilor de iarnă din 2020, specificaţiile consolei noi de la Sony fiind disponibile aici.

 

ps4-controller.jpg?height=267&width=640

 

Sursa: Go4IT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.