Jump to content
Sign in to follow this  
iXtrem

[CS 16] Cerere verificare demo [WALL]

Recommended Posts

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! :school: 

 

Numele jucatorului suspectat: EgIpTeAnU

Mapa pe care s-a inregistrat demo-ul: de_barcelona

 

De acesta data o sa omit detalierea rundelor postez acest raspuns la ora 2 dimineata si recunosc ca nu cunosc in profunzime pozitiile pe aceasta mapa asa ca o sa relatez decat ce cred ca este suspect.

 

Runda 1 : Imi pare suspect cum se duce direct la acel player care se afla dupa cutie care nu a facut nici un sunet.

Runda 2 : Face cateva kills de aim nu stiu ce sa spun, prima data cand am vazut cum trage am zis asta e aim dupa am vazut ca toti trag asa ... de wall imi pare ca se duce cam prea hotarat dupa ei .
Runda 4 : Intra direct cu pre-fire pe acel player care sta in colt langa usa, mai in fata pune tinta pe acel player prin perete si trage.

Concluzie: Wall  :ow4: 

 

Concluzie FinalaDin 4 runde in 3 se vad faze de wall si 1 runda a murit pe la inceput, din cauza ca mie nu imi place personal aceasta mapa nici nu cunosc pozitii pe ea sau locuri unde poti face pre-fire dar aici se vede in special in runda 4 ca foloseste wall hack (Am sarit peste runda 3 deoarece acolo moare pe la inceput am simtit ca trebuie sa adaug asta sa nu fie interpretat ) M-am apucat sa ma uit la demo pe la ora 02:10 si acum este aproape 3 am analizat bine acest demo si recunosc cu un meniu esp treaba era mai usoara dar se poate vedea si fara ca foloseste WALL!:ow4:.

 

Verdict: WALL!:ow4:

 • Like 4
 • Thanks 2
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Runda1: Merge spre x1 pe pod, cand ajunge in x se uita prin cutie si a vazut jucatorul acolo, bine inteles, el s-a dat mai in dreapta sa-i poata vedea arma sa nu para suspect, continua x2 apoi spre baza T unde moare. Suspect wall


Runda2: Merge x1 unde face un kill pe un CT ce era sus in turn apoi s-a observat cum il urmateste pe celalalt prin perete, sare jos se invarte si asteapta sa sa iasa, mai face un kill in baza CT playerul a iesit de dupa cutie(nu pot spune ca a fost faza de wall aici). Continua sa mearga si si-o ia in cap de la unu cu Famas. Wall


Runda3: Se duce iar spre x1 unde si-o ia de la 2 care erau sus in turn. Nimic concret


Runda4: Se duce spre x2, si nu stie pe care parte sa o ia, continua si merge direct in coltul unde era ascuns marele Bob* The Dealer, ia soptit ala din dreapta ca a fugit acolo(cat de anormal sa fii sa te dai de gol in halul asta), isi continua drumul si in baza la CT era unu ce tragea cu ups-ul, dar i l-a omorat un coleg din spate, mai face cativa pasi apoi se pune pe duck si asteapta sa iasa AlexTeroristul de dupa colt sa-l omoare.   Wall


Runda5: Acelasi drum, catre x2 unde si-o ia in freza de la unu cu grenanda. Nimic concret

 

Au fost cateva faze simple prin care s-a dat de gol efectiv.

 

 

Verdict: WALL

 

 

 

 

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut ,

 

 

Runda 1: In aceasta runda mi s-a parut suspect modul in care da acel prefire in site. Bine nu-l putem acuza de wall pentru atat , dar totusi urat prefire .

Runda 2: Face acelasi lucru, rush pe la geam doar ca acuma nu mai verfica dupa cutie ... hmmm Oare de ce nu ? Nu mai era adversar de asta.

Runda 4: Aici se cam vede clar wall-ul. Se misca ca un bot , dar stie tot. Schimba tactica da rush prin A acuma ( cred ca e A ala ) si face kill doar prin prefire.

 

 

In concluzie suspectul nostru se misca ca un bot , dar joaca de rupe. Da prefire in poziti jucate zic eu , dar faza e ca da doar cand sunt player acolo cand nu sunt , trece mai departe fara macar sa le verifice. Incearca el sa ascunda wall ul , daca aude ceva pasi iese direct ca are scuza , dar deageaba.

 

 

Verdict: Wall

 

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!:school:

 

Numele jucatorului suspectat: egipteanu

Harta pe care sa inregistrat demo-ul: barcelona

 

Runda 1: Coboara jos in x1 si verifica sus in turn..pe urma verifica dupa fiecare cutie si zareste varful armei unui adversar si face kill...merge si se indreapta spre baza la el si moare..

 

Runda 2: Inainteaza si verifica turnul si face frag..sare jos mai face un frag...se uita catre spawn ct si mai face inca un frag...merge catre x2 incearca sa urce rampa dar moare..

 

Runda 3: Incepe runda si arunca HE si flesh jos catre x1...iese iar la balcon si se uita catre turn..incearca sa faca frag dar moare...

 

Runda 4: Aici totul se schimba si se vede clar walul...iese direct pe adversar in colt spre baza ct..inainteaza si din spawn ct urmareste adversarul prin perete cu tinta il asteapta sa iasa si face frag..se termina runda..

 

Verdict: WALL

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!:school:

 

Numele Jucatorului Suspectat: Egipteanul

Mapa pe care sa inregistrat demo-ul: de_barcelona

 

Runda 1: Se duce pe scari, da flash, verifica A-ul unde un CT campa dupa cutie, si a iesit pe el.. A urcat pe rampa spre palat dupa cares-a dus spre B, dupa spre "second mid" si a murit.

Runda 2: Se duce pe rampa A, dupa la fereastra, un CT era sus si a iesit pe el, dupa care sare in site si iese un CT din palat si il astepta, dupa s-a dus pe rampa si a iesit tragand pe alt CT si a murit..

Runda 3: Repeta traiectoria ca in Runda 2, unde este asateptat de 2 CT in capela si il omoara

Runda 4: Se duce tunele spre B, verifica mid, se duce pe B unde unu era dupa perete si a tras inainte sa verifice, dupa care asteapta si se termina runda.

Runda 5: Se duce prin tunele, si pe mid moare cu HE-ul.

 

 

Veridict, Wall :ow4:

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!:school:

 

Numele jucatorului suspectat : EgIpTeAnU

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_barcelona

 

Runda 1: In prima runda suspectul nostru a prezentat o faza suspecta, la faza la cutii, sa dus pe player, dupa care i sa vazut si arma, si a facut frag = wall!:ow4:

Runda 2: In aceasta runda, se preconfirma faptul ca suspectul nostru are wall, si spun asta pentru ca sunt doua faze , destul de clare pentru mine, al doilea respectiv al 3-lea frag, a pus tinta si facut frag simultan cu iesirea adversarului in tunel, si dupa aceea a privit prin perete catre al doilea, facand si frag la iesirea de dupa colt = wall!:ow4:

Runda 3: Runda asta moare repede = clean!:ow3:

Runda 4: Runda asta se confirma faptul ca suspectul nostru are wall, la faza primului frag, cel de dupa colt, sa dus direct pe el si a tras prin perete inainte de a se vedea adversarul, nici la sunet nu putem spune ca la laut, ca nu facea galagie, si urmatoarele doua fraguri au fost putin suspecte = wall!:ow4:

Runda 5: Runda curata, nimic suspect, moare repede... = clean!:ow3:

 

CONCLUZIE: Eu cred ca acest player foloseste wall la buton, se vede diferente intre runde, e momente cand stie si momente cand nu stie !

 

VERDICT: WALL!:ow4:

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!:school:

 

Numele jucatorului suspectat:EgIpTeAnU

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_barcelona


Runda 1 Jucatorul omoara in adversar in site x1 dupa moare nimic suspect
Runda 2 nici in runda la toate 3 kiluri nu vade ceva supect la jucator 
Runda 3 moare repede nimic de zis
Runda 4 La prumul kill se duce direct pe el wall kill nr 2 se vede ca stie de unde iese adversarul - Wall
Runda 5 Nici in aceasta runda nu este nimic de vazut 

Concluzie: in rundele 1 si 2 nu se vede nimic suspect la jocator singura runda 
in care se vede ca ar avea walleste runda 4 nu pot spune ca jucatrorul are wall decat pentru acel 2 faze in runda  3 si 4 nu am avut ce sa vad desi daca avea wall cred ca se folosea de el si in rundele astea 2

 

Verdict: Clean!:ow3:

 • Like 4
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! :school: 

 

Numele jucatorului suspectat: Egipteanu

Mapa pe care s-a inregistrat demo-ul:  de_barcelona

 

 

 

Runda 1:  Suspectul nostru se indreapta spre pod, arunca o grenada de tip he si una de tip flash, coboara in tunel si se indreapta spre cutie direct, vazand apoi un inamic stand acolo camp si il omoara, apoi isi continua drumul, unde intalneste 2 inamici si moare.

-wall

 

Runda 2: Suspectul nostru pleaca din baza, se indreapta zona a unde arunca o grenada de tip HE si una de tip flash, vede un inamic sus la balcon si il omoara, apoi isi continua drumul vede alti doi inamici si ii omoara, apoi este omorat de alt inamic.  

-wall

 

Runda 3: Suspectul nostru arunca pleaca catre zona A si vede 2 inamici dar moare. 

-clean

 

Runda 4: Suspectul nostru se indreapta B, arunca o grenada, iar dupa parete incepe sa traga fara sa vada un inaic, apoi dupa perete il omoara pe inamic apoi moare.

-wall

 

Runda 5:  Suspectul nostru arunca un flash, intra tunel, face frag si moare, (insa de precizat este modul in care il omoara pe acel inamic trage umpic in el si apoi putin in perete) 

-wall

 

 Verdict final :  Jucatorul pe care s-a inregistrat acest demo detine wall.

 • Like 4
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nume : EgIpTeAnU
Harta : de_barcelona


Analiza:


Salut,pe acest jucator se vede clar codul,nu are nici o cunostinta in acest joc de un nivel ridicat,primele doua runde merge pe A prin rutele directe da un prefire,dar nimic suspect,in a 3 a runda merge pe lung si da mare prefire prin perete din care se vede clar ca are wall,in ultima runda merge din nou pe long si iese prefire dar nimic suspect.Din a 3 a runda din frustrarea acestuia se vede clar wall-ul care l-a dat pe fata.

Verdict: WALL

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!:school:

 

Numele jucatorului suspectat: EgIpTeAnU

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_barcelona

 

Runda 1: joaca tero, trece podul coboara spre site A, vede arma unui ct face kill(Poteras), merge mai departe si este omorat(AlexTeroristul). Desi pare putin suspect cand ii vede arma lui Poteras la iesire se si aude arma tragand din stanga deci era normal sa se uite si acolo. Runda asta nimic suspect.

Runda 2: merge la fereastra unde se uita direct in turn si face kill(SeBaN), coboara in site putin dezorientat gaseste kill in holul dinspre turn(pRizA) si la cutie langa baza ct(jOcKeR), trece de baza ct si este omorat foarte usor(Bob* The Dealer). Suspect de wall la kill pe jucatorul pRizA.

Runda 3: pleaca spre site A arunca he si flash dar nu coboara, intra la fereastra incercand sa faca kill in turn dr este omorat(Kn1g34). Runda fara material.

Runda 4: schimba ruta arunca he mid si flash hol spre site B se intorce mid unde merge direct pe jucator fara a avea macar rabdare sa se vada din el si trage prin perete facand kill(Bob* The Dealer), merge baza ct unde mai face un kill(AlexTeroristul) si aici se vede foarte clar sta cu tinta in perete jucatorul nu se descoperise inca si asteapta ca jucatorul sa se puna in miscare, runda se termina fara alte evenimente. Runda cu material destul pentru a da un verdict, nici o treaba cu sunetul nici o treaba cu vre-un joc de asteptare, pe modelul "pe ei pe mama lor" wall clar la ambele fraguri.

Runda 5: merge la fel arunca he incolo flash dincolo face totusi un kill(Amigosss), dar putem spune ca este o runda scurta fara material.

 

Concluzie: Desi am lasat cate un comentariu la fiecare sfarsit de runda vreau sa specific ca nu avem un jucator de sunet in demo, nici urma de tactica sau joc de echipa. Am vazut in demo ca este vorba de un membru din staff-ul serverului si vreau sa mentionez ca wall sau monitor sau "canale de voce" este acelasi lucru si am tinut sa specific acest lucru pentru ca foarte multi intra in echipe adverse si tin legatura pe pe canale de voce.

 

Verdict: WALL!


Edited by pian, .

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulțumim că ai apelat la noi @iXtrem

 

Conform verdictelor oferite de echipa Overwatch, verdictul final este: WALL

 

Link spre Academie unde găsești și informații referitoare la înscrieri și despre ce este vorba: Click

 

Dacă deții un server de Counter Strike 1.6 și vrei să intri într-un parteneriat cu proiectul Overwatch, urmează acest link și vei găsi detalii legate de cum poți face parte din lista cu partenerii noștri: Click

 

Îți dorim o zi bună în continuare!

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.