Jump to content
Sign in to follow this  
othx

[RECLAMATIE NEFONDATA] Reclamatie Hqrdix

Recommended Posts

Numele Reclamantului: @Hardix

Dovada(Screenshot): (poza) & (video)

Descrierea situatiei: Am auzit de la un amic de al meu ca hardix m-a cauta dp care am intrat pe ts la voi sa vad ceea ce vrea si dupa o conversatie m-a mutat pe un canal dupa mi-a dat ban .. mai multe vedeti in dovezi .. ca-l doare oare cum in 14 de grad etc..

 

P.S > Chiar nu inteleg de ce un astfel de copil este in administratia voastra ... 

  • Like 1
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai noroc, ce faci, esti bine?

 

Data viitoare poate nu te mai crezi pe nu stiu ce TS sa ma iei pe mine la misto, intelegi? Esti pe INDUNGI ROMANIA nu pe PAPUC ROMANIA, te rog frumos, ai peste 18 ani la corp dar la gandire ai maxim 13, invata sa nu mai plagiezi te rog frumossssssssssssss, daca tot 'refaci' ce am facut eu, refa cum trebuie pleaseeeeeeeeeeeee.

  • Haha 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa inteleg si eu mai bine: A intrat la tine pe canal, sau l-ai tras, dupa care v-ati dat o tura de injuraturi si l-ai banat pentru deranj. Nu cred ca ne intereseaza ce vorbiti voi in privat, puteti sa faceti ce vreti voi atata timp cat conversatia este privata si exista sfanta optiune de "block".

 

Ceea ce mi se pare ciudat e ban-ul. In mod normal, se considera "dispret administrativ". Mi-ar placea atat mie cat si membrilor administrativi sa explici mai bine situatia, in loc sa il rogi "furmossssssssssssss" sa nu mai plagieze sau sa jignesti persoana intr-un post public. Multumesc.

 

  • Haha 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Treaba suna in felul urmator, Am intrat pe TeamSpeak, dupa care am avut o mica conversatie cu el, m-a tras pe canalu lui si apoi m-a intrebat pe ce ts ma cred si nu mai stiu ce si mi-a dat ban se vede clar in dovezi ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shawty bad with a Skechers on tanana

 

Ce sa iti mai zic bai onetouch, du-te te rog si fumează ceva si pune-te sa dormi, ti-am explicat mai sus care a fost situația, toata lumea stie ce comportament si ce gândire de 'bad boy' ai tu pe TeamSpeak. Am uitat sa mentionez, cred ca esti frustrat ca am ajuns eu la Moderator si tu nu ai trecut de GFX Helper, te cred, am mai primit insulte din astea ca nu am ce căuta pe aici. DND, ma duc sa ma joc cu prieteny.

  • Haha 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai sa nu facem topicul asta de 2,3 pagini .. zic si io :] 

Asteptam un raspuns @Senaris / @Andy.

 

Apropo sa nu uitam cate reclamatii ai avut in ultima perioada :(  Nu s-a mai intamplat asa ceva in istoria idg-ului :(

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inseamna ca sunt o legendă, imi plac reclamațiile, nu stiai?

  • Haha 7

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.