Jump to content
Sign in to follow this  
FabrizzioFlavius

[CS16] Cerere Verificare Demo [CLEAN]

Recommended Posts


Nickname jucător suspectat: this is madness! 
Link demo (doar http://www.mediafire.com/): http://www.mediafire.com/file/bqoc8thy0k4en7z/madness.dem/file

Mărime demo (MB): 32 
Server (obligatoriu): CSGO.INDUNGI.RO 
Serverul folosește plugin de oprire a flash-urilor din partea coechipierilor?: Da

Ați căutat în BLACKLIST jucătorul?: Da
Alte detalii: Multumesc.

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,


Numele jucatorului suspectat:  this is madness!
Mapa pe care s-a inregistrat demo-ul: de_inferno

 

Runda1: this is madness!  este pe "arch" unde se tot plimba catre mid si intr-un final se intoarce catre biblioteca si-i sare un inamic in fata si l-a omorat(ma mira faptul de cum nu l-a auzit). Curat
Runda2: Merge spre x1 unde se urca sus la balconul de la apartament, arunca 2 flash-uri catre mid apoi un he catre scarile de la balcon si apoi merge catre mid unde face un frag si iese cu un prefire pe "sNk" dar nu reuseste sa-l omoare, se retrage catre x1 unde vede ca vine un inamic si fuge catre mid unde mai face un frag si moare. Curat
Runda3: Fiind tero, merge prin casa catre x1 unde face un frag pe drum, ajuns pe balconul de catre nisip mai face inca un frag si continua spre biblioteca, merge pe shift catre mid unde trage un inamic in el dar reuseste sa-l omoare, continua si mai face inca un frag, se da plant in x1 se duce catre biblioteca si se uita catre balconul de la apartament unde mai face inca un frag si ii vinde din dreapta de pe mid un inamic si reuseste sa-l omoare si pe el. Curat
Runda4: Merge prin casa catre x1, reuseste sa faca un frag si moare. Curat
Runda5: Merge prin casa, trage dupa inamic dar este omorat. Curat
Runda6: Merge prin casa, face un frag usor apoi asteapta inamicii sa vina, aude mai multi pasi si iese cu un prefire si mai reuseste sa faca inca 2 frag-uri, la final reuseste sa faca frag si pe ultimul inamic. Curat
Runda7: Megre prin casa si reuseste sa faca doua frag-uri. Curat
Runda8: Merge pe mid unde vede un inamic ce trece prin balcon si trage dupa el, se intoarce la rampa tero si ii apare un inamic in fata trage in el dar ii este furat kill-ul, se retrage ca inamicii fac push si intr-un final moare. Curat
Runda9: Megre catre rampa tero unde ii iese un inamic in fata si-l omoara apoi trage dupa alt inamic ce era pe mid si reuseste sa faca frag si pe el. Megre spre x1 unde da plant la bomba si se retrage usor catre mid unde aude un inamic si-l omoara. Curat
Runda10: Megre prin casa unde reuseste sa faca un frag apoi moare. Curat
Runda11: Merge casa unde intr-un final reuseste sa faca un frag apoi continua si intra pe balcon  si este omorat. Curat
 

 

Concluzie: Suspectul this is madness! nu s-a folosit de coduri pe parcursul acestui demo, s-a folosit de sunet si are un stil de joc destul de bun, in mare parte isi lasa coechipierii sa mearga primii si el ramanea in urma, nu facea push mai deloc si astepta inamicii sa vina pe el.

 

 

Vedict final: Clean  :ow3:

 

Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! :school: 

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!:school:

 

Numele jucatorului suspectat: this is madness!

Mapa pe care sa inregistrat demo-ul: de_inferno

 

Runda 1: Curat in prima runda, a reactionat dupa sunete, = clean!

Runda 2: In runda asta are faze de aim, in imbulzeala aia a dat doua HS-uri, iar tinta nu prea a fost pe cap, mai mult pe langa, si are si wall urmarea tot timpul peretele = wallhack!

Runda 3: O runda bogata si wall si aim, sa vazut wall cand aiesit in balcon, a pus tinta pe adversar prin tocul usii, nevazandul pe adv in vizibilitatea normala, si cand era in casa pana in faza asta, facea jocul intre usa si scari, in acest fel vedea unde e fiecare = wall!

Runda 4: Wall clar, urmareste prin pereti se uita la adversari ca si cum nu ar fii pereti = wall!

Runda 5: Runda scurta, dar in ultima faza, a urmarit inamicul prin perete si a iesit tragand pe el = wall!

Runda 6: Runda cu faze de wallhack, in casa aurmarit tot timpul peretii, stia sa evite unele intalniri, a fixat playeri prin perete pana sa iasa in vizibilitate normala, si afacut si doua HS-uri iesind tragand direct pe ei = wallhack!

Runda 7: O runda ca cele de mai sus, a avut faze de wall, la usa urmarea prin perete orice miscare, unde se ducea inamicul , acolo si tinta = wall!

Runda 8: O runda tampita sa spun, fixa playerii dar nu facea frag = wall!

Runda 9: Faza de wall dupa plantarea bombei, a stat cu tinta pe inamic tot timpul, acesta fiind in miscare, a poi a rezultat si HS = wallhack!

Runda 10: La runda asta sa lasat pagubas, sa uitat catre doi playeri, si sa facut ca nu-i vede, primul fiind vizibil, iar al doilea prin usa = wall!

Runda 11: Runda murdara, in ultima faza tinta a stat numai pe adversar, fie perete fie hol si sa pitit la intalnirea cu acesta, putem spune ca la ajutat si sunetul, dar eu nu cred asta, sa pitit in fractiune de secunda sa nu fie vazutwall!

 

Concluzie: In urma vizualizarii acestui demo (cam dificil, cu multe probleme de vizualizare dupa ce murea cel urmarit ), am ajuns la concluzia ca suspectul foloseste coduri, in cele mai multe cazuri fiind wall-ul, are multe faze de wall, are si de aim dar mai putine, dar in final eu cred ca este codat... !

 

Verdict: WALLHACK!:ow4:

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! :school: 

 

Numele jucatorului suspectat: this is madness! 

Mapa pe care s-a inregistrat demo-ul: de_inferno

 

Runda 1 Se află aproape de sait A merge spre mid revine face kill 

 

Runda 2 Merge casă din sait A aruncă spre mid dublu flash și grenadă , face dublu kill și moare.

 

Runda 3 Aruncă flesh în casă după face kill mai face un kill pe balcon sait A , și dublu kill între bază Ct și sait A .

 

Runda 4 Aruncă dublu flash și grenadă spre juli face kill în casă dar moare.

 

Runda 5 Merge prin casă Tero vede adversar dar moare .

 

Runda 6 Face un kill simplu în casă Tero după dublu kill suspect iar la final alt kill tot în casă.

 

Runda 7 Repetă acelaș mers prin casă face triplu kill se termină runda.

 

Runda 8 Acum schimbă stratejia și ține juli apoi aruncă rampă Tero dublu flash și grenadă , după moare.

 

Runda 9 Merge rampă Tero face kill și un kill pe mid ia C4 de pe șobolan și merge spre sait A unde și face plant dupa face un kill spre mid .

 

Runda 10 Merge casă Tero face un kill și moare.

 

Runda 11 Merge casă Tero face kill și moare în juli.

 

Concluzie Cel mai mult joacă zona A și casă Tero încă joacă la sunet se orientează și pe radar dar puțin este un player cu rabdare , probabil să aibe no-recoil dar nu-s sigur .

 

Verdict : CLEAN :ow1:

 • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!:school:

Runda 1: Incepe din site A, intra un inamic in fata lui si face frag, campeaza ceva timp librarie.
Runda 2: Se duce catre apartamente, arunca 2 flash-uri pe mid, intainteaza mid si face frag, apoi se mai bate cu un inamic si se retrage ca sa incarce arma, apoi iese prefire si face frag.
Runda 3: Se duce apartamente, da un flash pe hol, apoi face un frag la scara, apoi iese din apartamente direct pe stanga si face alt frag, se duce ct spawn si mai face un frag, apoi se intoarce sa se uite apartamente si mai face inca un frag, apoi li mai iese un inamic mid si face frag din nou.
Runda 4: Se duce apartamente si apasa la window, arunca o grenada la scari in apartamente si un flash la window si inca un flash la scari, apoi face pick si face un frag dar este si el omorat.
Runda 5: Incepe din apartamente, se bate pe hol si moare.
Runda 6: Incepe din apartamente, se duce sa dea o grenada window, campeaza ceva timp apartament la usa de langa under, apoi iese prefire pe hol si face un frag, se retrage ca sa incarce si mai iese odata si face inca 2 fraguri, sta pe hol si asteapta sa faca pick inamicul si face frag.
Runda 7: Se duce apartamente, apoi arunca o grenada la window, arunca un flash pe hol in apartamente, apoi inainteaza pe hol si face inca 2 fraguri, inainteaza holul spre scari apoi li iese un inamic si face frag.
Runda 8: Se duce spre window, apasa ceva mai mult la window, arunca toate 3 grenazile rampa, se duce rampa, se uita mid apoi se retrage si moare.
Runda 9: Incepe rampa, li iese de pe banana un inamic apoi face frag apoi mai face un frag pe mid, se uita in under apoi iese din under, inainteaza mid spre site A cu shift, planteaza apoi iese pe mid si face frag.
Runda 10: Se duce apartamente incearca sa dea o grenada la window, se duce pe hol la usa de langa under apoi li intra un inamic pe usa si face frag, arunca un flash pe hol apoi este omorat. 
Runda 11: Incepe apartamente la balcon da un flash spre window, campeaza apartamente, se bate cu un inamic la window apoi da un flash pe hol, se duce pe hol face un frag, campeaza la usa de langa under, apoi inainteaza pana la window apoi moare.

Verdict, Wall :ow4:

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! :school: 

 

Comments

Primele runde nu a facut nimic suspect

De la inceput suspectul pare ca joaca tactic, se foloseste de sunet, utilitati..etc

Nu merge cu tinta in pamant si sta pe site.

Foloseste shift si nu face push aiurea, sta in mare parte cu echipa.

Demo-ul are si putin lag, suspectul imi pare ca incearca sa ascunda un wall-hack. (La unele faze iese cu tinta prea bine pozitionat sau face direct pre-fire).

Acuzat Wall-Hack ( Pe la 27:00:00 in demo se vede clar in acea runda wall-hack cand sta in apartamente si se face push cum iese pe ei pre-fire cu tinta prin perete).

__________________________________________________________________________________________________________

DEMO

Un demo destul de lung pentru acest suspect imi pare un jucator tactic cum am specificat mai sus nu face push, sunet, ultilitati ..etc dar in unele faze poti sa zici ca a fost acoperit si de sunet sau ca tine tinta bine si iese la bulan dar ca strict parerea mea acest jucator foloseste wall-hack in multe faze din demo cum am specificat mai sus iese cu tinta direct pe ei sau se uita prin perete acest lucru ma face sa dau un verditct de wall-hack mai ales la o faza din apps cand un ct venea cu shift si suspectul a facut peek dupa perete 1 tap head deci nu avea cum sa il stie acolo.

__________________________________________________________________________________________________________

VERDICT

Harta: de_inferno

Suspect: this is madness! 

Decizie finala: Wall :ow4:

 • Like 7
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

alut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!:school:

 

Numele jucatorului suspectat: this is madness

Mapa pe care sa inregistrat demo-ul: de_inferno

 

Runda 1: Incepe la arcada si se duce mid...se retrage siface frag la nisip mic...aude ca se trage dupa mid si inainteaza...vede adversarul la balcon dar il omoara alt cooechipier..

Runda 2: Merge catre x1..urca casa...arunca flesh si HE catre mid..coboara si face frag la rash...iese dupaperete se bate cu un adversar..se retrage si vede ca ii vin adversari din spate...se intoarce catre mid si mai face un frag prin HS si moare..

Runda 3: Este transferat la echipa T...urca in case...inainteaza cu flesh...face un frag pe scara..inainteaza si se uita pe usa si mai face un frag pe alee...iese la julieta tragand pe adversar si mai face un frag..coboara jos se indreapta spre arcada...daca ar avea wall ar vedea si adversarul care statea in dreapta la arcada...vede ca trage in el si se intoarce brusc si face frag prin HS...face cativa pasi inapoi si mai face un kill la julieta....aude cum ii vine un adversar dinspre mid si mai face un kill..se mai bate cu unul la nisip mare dar ramane fara gloante

Runda 4: Urca in casa...inainteaza spre scara..arunca flesh si HE..iese dupa perete face un frag prin HS si moare..

Runda 5: Merge iar in case...iese la bataie dupa colt dar moare usor...

Runda 6: Urca case...sta si asculta la sunet pasii adversarilor..iese tragand la sunet si face 3 fraguri in case..merge sus si mai face un frag...

Runda 7: Merge din nou prin case...face 3 fraguri pe holl la sunet...se termina runda..

Runda 8: Merge pe alee si trage rafale de gloante catre julieta...se retrage s arunca HE si flesh pe rampa...revina iar pe alee...aude din nou sunet adversari la rampa...se indreapta spre ei si moare..

Runda 9: Merge rampa..face frag la scara balconului..mai face un frag pe mid...ia bmb si se duce x1...da plant si sta la sunet...iese si face frag pe mid..pazeste bmb si se termina runda..

Runda 10: Merge case...face frag la usa...se uita catre hol si moare..

Runda 11: Merge casa..face kill pe holl..inainteaza si intra julieta pe gemulet..sta la sunet...trage in adversar dar moare...

 

Concluzie: Acest jucator se foloseste mult de sunet...daca ar avea wall ar vede toti adversari dupa fiecare colt sau perete..ceea ce el nu face acest lucru...are faze cand trece pe langa adversar si nu il vede...

 

Verdict: Clean:ow3:

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, îți mulțumim că ai apelat la echipa Overwatch! :school:

Numele jucătorului suspectat: this is madness!
Harta: de_inferno

 

 

Runda 1: Joacă la CT, se plimbă la arcadă, stă la sunet și face un frag pe un inamic ce venea din x1. Curat
Runda 2: Merge la rush, face două fraguri, după care moare. Curat
Runda 3: Este mutat la Tero, merge în casă, face un frag și ajunge în x1 unde face doua fraguri pe balcon la ieșirea din casă și două la arcadă. Curat
Runda 4: Merge în casă x1 unde face un frag și moare. Curat
Runda 5: Merge casa x1 și moare. Curat
Runda 6: Merge casa x1, stă foarte mult pe shift, la sunet, unde face 4 fraguri. Curat
Runda 7: Merge casa x1, face un frag. Curat
Runda 8: Stă la intrarea în alee, apasă puțin casa din x1, merge pe mid, pe urmă moare. Curat
Runda 9: Iese pe mid si face două fraguri, plantează în x1 și mai face un frag tot pe mid. Curat
Runda 10: Merge casa x1 și face un frag. Curat
Runda 11: Merge casa x1 și face un frag. Curat

Concluzie: Jucătorul stă foarte mult pe shift, poate în unele faze pare dubios că este și acel esp și poate fi puțină coincidență, dar în rest nici urmă de cod.

 

Verdictul meu final este :ow3:

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!:school:

 

Numele jucatorului suspectat: this is madness!

Mapa pe care a fost inregistrat demo-ul: de_inferno

 

Runda 1: joaca ct, tine mid si site A face kill(BlueSman), desi il cam luase prin surprindere, apoi se termina runda fara alte evenimente pentru jucatorul suspectat. Nmic suspect runda asta, joaca asteptare se vede clar ca joaca la sunet cand a tras dupa coechipierul care alerga dinstre baza CT.

Runda 2: ramane site A dupa ce arunca flash si he pe mid face kill revine pe pozitie mai face un kill(2pac) si moare. Nimic suspect in runda.

Runda 3: joaca tero, intra casa asteapta sa iasa ct la scara si face kill(iOana), avanseaza trage intr-un ct care nici nu se uita la el dar rateaza, apoi face kill(sNk|) la iesire din casa site A, merge spre baza ct unde mai face un kill(ElecTr0), apoi se intaorce si face kill(Eka) sus la iesire din casa si alt kill(Bezmetic) care vedea de pe mid, se mai bate cu un ct dar rateaza de cateva ori apoi runda se termina. Nu am vazut nimic suspect desi a facut 5 fraguri.

Runda 4: aceeaso ruta, urca scar desi stia ca are inamic face un kill(sNk|) si moare(Bezmetic). Nimic suspect nici runda asta.

 

Concluzie: Am vazut sincer doar un joc de sunet si experinta.

 

Verdict: Clean!:ow3:


Edited by pian, .

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim ca ai apelat la Overwatch!:school:

Nume harta: de_inferno

Nume suspect: this is madness!

 

Runda 1:Se afla la ct langa librarie si face un frag auzit.Interesant e ca se poate observa la scena din librarie ca foloseste sunet, dar nu are habar de radar.Face prefire pe coechipier.:ow3:

 

Runda 2:Reuseste 2 killuri pe mid si moare:ow3:. Interesant de observat la runda asta cum punea tinta catre site unde pana sa il vada pe inamic sunt sigur ca stia de el fara sunet.:ow4:

 

Runda 3: Se afla la tero si merge apartamente.Reuseste un kill. Mai face un kill pe lower mid (interesant e ca in slow motion e kill din prefire fara sunet):ow4:.Face un kill la iesirea din apartament cu un reflex de 90* instant (pozitia tintei inainte sa il "vada" si dupa e suspecta):ow4:.Dinspre ct trage un inamic catre suspect , inamic pe care il si omoara ( interesant e ca nici nu a dat cu ochiul spre ct spawn , a asteptat sa traga inamicul ca el sa smuceasca tinta pe el):ow4:.Mai reuseste un kill pe balconul apartamentului.Face un kill care vine dinspre mid.

 

Runda 4: Merge pe apartamente dar de aceasta data face prefire in balconul ct fara sa fie inamici.E curios cand arunca flashurile tinta lui pare sa fie in jos, dar daca urmaresti cu esp e suficient de jos cat sa se vada fix inamicii din balcon ct, reuseste un kill in apartamente (acest kill este motivat de sunet) si este omorat.:ow3:

 

Runda 5: Se afla in apartamente, se uita pe linie prin perete si iasa in prefire dar este omorat (faza este motivata deoarece culoarul este drept poate iesi sa traga 2-3 gloante si sa se intoarca).:ow3:

 

Runda 6: Se afla apartamente si iasa in prefire pe un inamic pe shift:ow4:. Aude un inamic pe lower mid si presupune ca iasa pe apartamente si face prefire pe el, unde mai reuseste un kill pe alt inamic.Mai face un kill tot in apartamente.

 

Runda 7: Face 3 killuri in apartamente.:ow3:

 

Runda 8: Faza suspecta a fost cand a urmarit prin pereti tunelul midului exact pe adversar:ow4:, dar este omorat.:ow3:

 

Runda 9: Face 2 killuri mid.Dupa ce planteaza bomba mai face un kill auzit pe mid.:ow3:

 

Runda 10: Face 1 kill in apartamente. Se uita prin poarta pe inamic dar totusi se lasa omorat.:ow3:

 

Runda 11: Reuseste 1 kill in apartamente si este omorat in balcon ct.:ow3:

 

CONCLUZIE: Sper ca am prins toate rundele, deoarece demo-ul se intrerupe. Oricum de data aceasta nu a mascat prea bine wall-ul, a lasat descoperit multe faze suspecte.Primeste prea putina informatie din sunet.De radar stiu sigur ca nu are habar din runda 1 cand face prefire pe coechipier.Are faze in care se lasa dinadins apasat de inamic ca apoi sa se intoarca pe el.Face prefire inutil doar in 2-3 runde in tot demo-ul, restul timpului facand prefire cand a fost 100% inamic acolo.

Desi unele runde iasa clean, are prea multe faze de wall clare.:ow4:

 

VERDICT: WALL.:ow4:

O seara frumoasa!

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim ca ai apelat la noi @rufyo++

Conform verdictelor oferite de echipa Overwatch, verdictul final este: Clean 

 

*Ps: 

Daca vrei sa faci un demo si crezi ca are wall opreste esp-ul si lasa doar BOX-ul pornit, e a 3 a sau a 2 a comanda din cate stiu.

Cat despre demo, playerul respectiv joaca destul de ciudat, dar nu-l putem acuza de wall, demo destul de greu din cate am vazut , are faze si faze*

 

 

Ce am observat eu suspect ? Cand nu are adversari in fata da rush fara stres, cand are adversari in fata asteapta ca un coechipier sa dea rush ca sa aiba o scuza si sa-l poate lua, dar pentru atat nu l putem acuza de wall 

 

Îți dorim o zi bună în continuare !

 • Like 3
 • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.