Jump to content
Sign in to follow this  
Gabriel:>

Sinnoh Throwback Challenge de la Pokemon Go este in desfasurare

Recommended Posts

pokemon-go-ios-android-throwback-2020.jp

Provocarea Hoenn Throwback de la Pokemon Go s-a încheiat acum, ceea ce înseamnă că este timpul pentru regiunea Sinnoh să-și ia momentul în soare. Până pe 29 mai, jucătorii vor putea finaliza o serie de sarcini pentru a câștiga singuri diverse articole și întâlniri Pokemon.

 

Ultimele trei provocări Throwback au culminat cu un Pokemon legendar originar din regiunea respectivă. Mewtwo, Ho-Oh și Groudon și-au reprezentat toți locul de origine, astfel că regiunea Sinnoh pentru această săptămână va fi Cresselia.

 

Pokemonul Lunar va cunoaște Nodul de iarbă și, de asemenea, va plasa jucători 10 Bomboane rare, odată ce a fost capturat. Cu toate acestea, vor fi câteva alte provocări pe care trebuie să le completezi înainte de a putea prinde Cresselia. La fel ca în săptămânile anterioare, toate acestea sunt destul de simple, cum ar fi trimiterea de cadouri către prieteni, realizarea instantaneelor anumitor tipuri de Pokemon și evoluția Pokemon, printre altele.

 

La fel ca în ultimele trei provocări Throwback, finalizarea acestor sarcini va câștiga articole jucătorilor, cum ar fi fructe de pădure, Stardust, Poke Balls, un Charged TM și un modul Gurecial Lure. Unele sarcini vor răsplăti jucătorii cu o întâlnire Pokemon în schimb, toate vor fi din a patra generație. Aceasta include aprecierile Cranidos, Combee și Gible, alături de altele.

 

Vor fi câteva bonusuri și în timpul săptămânii din Sinnoh Throwback Challenge. Acest lucru va vedea jucătorii obținând de două ori durata Star Piece, Tămâie și Lucky Egg până pe 29 mai. În afară de asta, anumite Pokemon vor ecloza din ouă de 7 km. 

 

În cele din urmă, așa cum este o tradiție a provocărilor Throwback, Pikachu va purta o pălărie cu temă Pokemon, de data aceasta Lucario. Există, de asemenea, o șansă ca această versiune a Pikachu să fie strălucitoare. În mod similar, există posibilitatea să poți rula într-un Glameow strălucitor.

 

Pokemon Go este disponibil acum în App Store și Google Play . Este un joc gratuit de jucat cu achiziții în aplicație

 

Sursa: Poketgamer 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.