Jump to content
Sign in to follow this  
J0k3r! ▲

Redmi X10 Pro va avea cameră quad cu zoom 30x și stabilizare optică

Recommended Posts

Dx6Wubx.jpg

 FacebookTwitterPinterestGoogle+

În așteptarea lansării de pe 26 mai iată că smartphone-ul Redmi 10X Pro bifează apariția în noi materiale teaser, de această dată fiind dezvăluite detalii despre setup-ul său foto din spate. Din start aflăm că această variantă Pro ne va aduce o cameră quad în spate cu multe funcții AI la pachet menite să acopere nevoia de creativitate a utilizatorilor în materie de fotografiere.

 

De asemenea, teaserele de azi confirmă faptul că avem parte de stabilizare optică pentru unul dintre cei 4 senzori și că senzorul telephoto va oferi un nivel de zoom maxim 30x. Apar alături și câteva mostre foto, prima dintre acestea prezentând rezultatul obținut grație modului Star Track prin care se pot realiza fotografii cu expunere lungă - ceva ce potrivit directorului de produs Redmi, Thomas Wang, va fi o procedură foarte simplă de realizat cu RedmI 10X Pro.

 

Oficialul declară că se pot obține fotografii superbe printr-o simplă apăsare a unui buton și fără a fi necesare ajustări manuale ale nivelului ISO, shutter, deschidere a diafragmei sau orice altă setare. Totul va fi realizat de către procesor și se aduce aici și aportul AI. Redmi 10X Pro va avea la interior procesorul MediaTek Dimensity 820 cu modem 5G și astfel primim și suport dual-SIM 5G.

 

Recent am aflat că Redmi 10X va fi primul telefon cu MIUI 12 preinstalat și că pe lista de dotări vom avea ecran AMOLED, cameră selfie de 16 mpx și baterie de 4500 mAh cu alimentare rapidă la 22.5W. Debutul are loc săptămâna viitoare pe data de 26 mai, iar în weekend așteptăm noi materiale teaser care să dezvăluie funcțiile/specificațiile telefoanelor din serie.

 

Sursa :mobilissimo.ro

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.