Jump to content
Sign in to follow this  
Gabriel:>

Stellaris: Galaxy Command își deschide calea pe iOS și Android astăzi

Recommended Posts

stellaris-galaxy-command-ios-artwork-key

După o alergare în acces timpuriu, Paradox Interactive's Stellaris: Galaxy Command a lansat acum la nivel global pentru dispozitivele iOS și Android. Acesta este un joc de strategie sci-fi și spinoff la popularul PC și consola Stellaris din anul 2016.

 

Ideea este că veți prelua controlul propriei stații spațiale orbitale într-o lume persistentă locuită de alți jucători. Ca parte a inițiativei de reamenajare galactică, este de datoria dumneavoastră să ajutați la îmblânzirea sectoarelor pierdute ale spațiului după ce o invazie inter-dimensională a risipit o mare parte din progresul umanității.

 

Acesta își propune să ofere o experiență de strategie hardcore în concordanță cu fratele său mai mare, lăudându-se cu o poveste originală pe care fanii vor părea că sunt familiari și imersivi.

 

Cea mai mare diferență constă în faptul că Galaxy Command a fost conceput cu sesiuni de joc mai scurte și prietenoase cu telefonul mobil. Dacă doriți, vă puteți face check-in-ul pe stația și alianța dvs. pe parcursul zilei pentru a vă asigura că totul este funcțional și că planificarea dvs. va fi extinsă.

 

Forțarea alianțelor cu alți jucători este extrem de importantă aici, iar lumea jocurilor se spune că reacționează la acțiunile alianței și rivalilor tăi. Modul în care te porți singur va avea și consecințe - atât bune, cât și rele - pe linie, așa că fii înțelept atunci când decizi cum să taxezi, tranzacționezi și să te extinzi.

 

Acestea fiind spuse, a fi drăguț nu vă va ajunge decât până acum și poate, uneori, vi se va cere să vă arătați puterea militară intergalactică. Așadar, este un lucru foarte bun, într-adevăr, că vei avea la dispoziție un arsenal de îmblânzire a universului.

 

Stellaris: Galaxy Command este acum disponibil pentru descărcare din App Store și Google Play, ca joc gratuit. Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul oficial al jocului .

 

Sursa: Poketgamer 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.