Jump to content
Sign in to follow this  
man0*

[Rezolvata] Problema laptop internet

Recommended Posts

salut, am si eu o problema cu internetul si nu stiu ce sa i fac... as avea nevoie de un mic ajutor din partea staff ului Indungi

 

Problema: https://prnt.sc/th0c3l

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Salut ! Pe viitor, cand ai o problema, te rugam sa o postezi dupa model si cat mai indetaliat, pentru o solutionare cat mai rapida.

De asemenea , in loc sa te chinui sa faci poze cu telefonul la ecran, gasesti pe tastatura butonul prtscr, il apesi cand esti in "fereastra cu problema" , apoi intri in paint -> ctrl + v -> exit -> save imagine pe desktop.

Spune-ne te rog daca incerci sa te conectezi la internet prin wireless sau prin fibra ( vad ca ai laptop, deci prin fibra il poti conecta doar daca dispune de un port rj45 sau daca folosesti un adaptor usb special )

Vad ca inca folosesti windows 7, deci poti seta o conexiune la internet foarte usor, dand click dreapta pe iconita de internet  -> settings -> Set-up a new connection.

Asteptam sa revii cu un raspuns.

 

Sfat : Scapa de windows 7 deoarece microsoft nu mai ofera suport pe el ( Nu drivere, nu nimic, practic e suport 0 pe windows 7 ceea ce inseamna ca datele tale din laptop sunt mult mai vulnerabile la atacuri/virusi etc.)


Edited by ✞ EvolvedWick ✞, .

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Salut, te  rog sa verifici daca celelalte device-uri din casa au si ele aceasta problema. Daca nu exista alta problema intra in Control Panel > Network and internet > Advanced si apesi  pe  Restore advanced settings.Dupa la  connections > Local area Netowrk si setezi Automatically detect settings si dupa apesi ok, ok si dupa intri in cmd si scrii( netsh int ip reset c:\resetlog.txt netsh winsock reset) si dai resetart la laptop. Daca nu se rezolva poate sa fie din cauza drive-urilor pe care trebuie sa le instalezi.


Edited by p3run, .

  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

puteti da tc am rezolvat problema cea cu driverele, mersi frumos de ajutor :*

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Topic inchis si problema marcata ca rezolvata.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.