Jump to content
Sign in to follow this  
Pookaq

Cerere helper xPo4ka_

Recommended Posts

. Nume :xPo4ka_

2. Varsta:13

3. Ore jucate pe server(link-ul cu GameTracker):Ma jucam cu contul meu  vechi (Lunetistul Assassin fbi) de 4/3 ani si mi l-am schimbat fiindca nu ma m ai lasa sa ma loghez cu el.

4. De cat timp joci pe server:https://www.gametracker.com/player/xPo4ka_/89.40.233.201:27015/

5. GoldMember: da/nu:Nu.

6. De ce vrei sa fii helper pe zmx.indungi.ro:Consider ca as fi o aditie benefica staff-ului deoarece sunt o persoana matura ,rabdatoare si receptiva.Am dorinta de a ma implica,sunt dispus sa fiu invatat si sa invat la randul meu.Am experienta in ceea ce priveste gameplay-ul (3/4 ani) cat si in staff (aproape 2 ani).Vreau sa ajut server-ul noi cat si ce.i vechi la intrebarile  legate de server,pentru a sta la dispozitia playerilor noi care nu cunosc serverul.Si de asta vreau sa fac jocul cat mai placut pentru toti jucatorii dupa acest server si sa se vada ca nimeni nu-i mai presus de alt player si ca toti suntem egali,fie ca au vip,admin sau level mare.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.