Jump to content
Sign in to follow this  
Chiyran

[ CS 1.6 ] - Cerere Verificare Demo [WALL]

Recommended Posts

Nickname jucător suspectat: HONOR
Link demo : http://www.mediafire.com/file/ogn2u7usu1qq4r4/honor.dem/file

Mărime demo (MB): 12.35 MB
Server (obligatoriu): ACL.INDUNGI.RO
Serverul folosește plugin de oprire a flash-urilor din partea coechipierilor?: Da

Ați căutat în BLACKLIST jucătorul?: Nu
Alte detalii: Multumesc !


Edited by Overwatch IDG, .

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch:school:

 

 

               

 

Numele jucătorului suspectat: <HONOR> PROTIV KORONE

Mapa pe care sa inregistrat demo-ul: de_dust2x2

 

 

 

 

Runda 1: Se află lung doors aruncă un flash, asteaptă putin după cutie si face două kill-uri unul PIT, inaintează aruncă un flash pe site - A, coboară ct  - spawn face un kill ( afk ) si se termină runda.
Runda
2: Aruncă două flash-uri pe lung, se bagă in PIT si face un kill pe lung inaintează putin si mai face un kill se retrage aruncă un HE pe lung ramane putin in PIT si inaintează pe lung face un kill ct - rampă plantează bomba, se duce pe short - scări, se uită după jucătorul respectiv prin pereti, revine short face kill ct - rampă si se termină runda.
Runda
3: Se duce pe lung, aruncă două flash-uri, se bagă in PIT si face două kill-uri inaintează pe lung, aruncă un HE site - A, plantează bomba si moare.
Runda
4: Se duce pe lung, aruncă un flash primeste HE si se retrage outside lung asteaptă putin porti si inaintează pe lung aruncă un HE, si coboară in PIT se bate aruncă un flash pe lung si moare.
Runda
5: Se duce pe lung, aruncă două flash-uri si un HE se bate si moare.

 

 

 

 

Verdict: Wall - Hack. :ow4:

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut. Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!:school:

 

Numele suspectului: <HONOR> PROTIV KORONE

Mapa jucata: de_dust2_2x2

 

Runda 1: merge long, iasa cu tinta pe primul adversar, il omoara, mai omoara unul in pit, apoi se duce direct pe cel din CT, care era ultimul.

Runda 2: din nou merge long, omoara un adversar, apoi ii da prefire celuilalt din CT, se uita prin perete la cel din site, planteaza bomba si face si ultimul kill.

Runda 3: merge tot pe long, iasa direct cu tinta pe cel de sus din site, face 2 kill-uri in pit, planteaza bomba si e omorat.

Runda 4:  sta putin camp dar merge tot pe long, face un kill cu grenada (in care normal ca a iesit prefire cu arma), apoi il stie si pe cel din CT si de la cutie, insa e omorat la sfarsit.

 

Concluzie: mai mereu se uita prin pereti si da prefire, deci e clar ca are cod.

 

VERDICT: WALL.

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna! Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch!:school:

 

Numele suspectului: <HONOR> PROTIV KORONE

Mapa jucata: de_dust2

 

R1 ->  se duce site a prin lung, face un kill, urmareste prin pereti ct-ul afk, pe care il si omoara. 

R2 -> se duce iar pe lung, face 2 kill-uri, urmareste unul din ct care incerca sa faca peek prin perete...il omoara cand avanseaza la elevator, urca site planteaza bomba, se duce short si-l omoara si pe ultimul ct rampa ct

R3 -> se duce iar lung, din pit omoara 2 ct, planteaza bomba si moare guns din rampa

R4 ->se duce iar lung, moare la iesirea din npit

R5 ->se duce iiiiiiiar lung, si moare double doors. 

 

In toate rundele a avut faze suspecte, cred ca 90% kill-urile pe care le-a facut sunt suspecte. Nu am auzit pasi, dar el totusi a stiut exact pe unde sunt ei...cand sa mearga cu arma, cand sa mearga pe cutit si cand sa fie pregatit sa traga. Din punctul meu de vedere, mare wall ce are

 

 

 

   

VERDICT:  WALL:ow4:

 

O zi buna, pa pa!

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa OverWatch school.png

 

Nume Suspect : <HONOR> PROTIV KORONE 

Mapa pe care s-a inregistrat demo-ul : de_dust2

 

Runda 1 : Suspectul se duce long, da un flash, omoara 2 inamici, pusheaza site si mai da un flash, se duce ct base, omoara inca un inamic si runda se termina. - curat ow3.png

 

Runda 2 : Suspectul se duce long, da 2 flash-uri, se duce in pit, omoara 4 inamici in site, pusheaza si mai omoara unu aproape de ct base, se duce short, si mai omoara un inamic care iese din ct base si runda se termina. - curat ow3.png

 

Runda 3 : Suspectul se duce long, da 2 flash-uri, se duce in pit, dupa cateva momente omoara 2 inamici, pusheaza catre site A, da un he, planteaza bomba si dupa este omorat. - curat ow3.png

 

Runda 4 : Suspectul se duce long, da 1 flash, omoara un inamic cu grenada, se duce pit, da un flash si este omorat. - curat ow3.png

 

Concluzie : Suspectul nu se foloeste de cod-uri in acest demo. 

 

Verdict - Curat ow3.png

 • Like 4
 • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

:ow:Salut. Iti multumim ca ai apelat la echipa OverWatch!:school:

 

Numele suspectului: <HONOR> PROTIV KORONE

Mapa jucata: de_dust2x2

 

R1: Ajunge la usi si arunca o grenada si se piteste dupa cutie, apoi da senzatia ca urmareste prin perete, iese si face frag, apoi pe al doilea se vede ca sa sar fii ajutat de sunet, si mai face un frag, apoi merge pe lung, si pana sa treaca prin fata bazei CT a mutat tinta pe adversar care era afk in baza, a urcat in A, apoi a sarit in baza CT cu tinta pe afk fix prin perete si a facut frag = wall!:ow4:

 

R2: Merge catre lung, pe lung face un frag, apoi inca unul cam suspect, tinta nu a fost pe adversar in momentul fragului, merge pe lung si deja se vede faza de wall, urmarea prin perete si cand adversarul a sarit jos si suspectul a mutat tinta mai jos si a inceput sa traga apoi a iesit cu tinta pe adversar si a facut frag apoi a sch repede pe  cel afk, sa dus in baza si a plantat bomba, apoi a ajuns la scari si acolo la ultima faza a  urmarit prin perete si a facut frag = wall!:ow4:

 

R3: Pleaca pe lung, sta la panda in groapa, aude sunete din stanga si asteapta dupa care face doua fraguri, apoi merge pe lung, planteaza bomba si aude pasi, dar este omorat = clean!:ow3:

 

R4: Intra in tunel, se fereste de o grenada, sta la panda in fata usilor, intra pe shift in tunel, sare in groapa si cand iese la lupta, este omorat = clean!:ow3:

 

R5: Merge catre lung, face in tunel un frag dubios, a iesit pe adversar si a facut headshot, apoi din nou a urmarit prin perete pana sa convins  ca adversarul este dupa perete, si a schimbat arma cu grenada, apoi a stat insistent la panda  stiind ca e cineva acolo, apoi a mutat tinta pe alt adversar tot prin perete dupa care a revenit pe primul dar  este ucis = wall!:ow4:

 

CONCLUZIE

In urma vizualizarii demo-ului am ajuns la concluzia ca suspectul are wall in primele doua runde si a cincea, cand eu am vazut wall in majoritatea cazurilor... urmareste prin perete !

 

VERDICT FINAL

WALL:ow4:

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

AVghLQ1.png Salutare, multumim ca ai apelat la echipa Overwatch :school:

 

cjQHIbt.png Nume suspect : <HONOR> PROTIV KORONE cjQHIbt.png

  cjQHIbt.png Mapa jucata: de_dust2 cjQHIbt.png

 

xV31FLL.png Concluzia xV31FLL.png

 

32EcrSf.png Din demo prezentat de tine reiese ca suspectul se foloseste in mod evident de WALLHACK. Doar in prima runda joaca normal, dupa care incepe sa ii urmareasca pe pereti si trage fix cand ies ei, ma mira faptul ca nu tragea sa ii omoare prin pereti. 

32EcrSf.png In toate rundele iese pe ei, trage dinainte si reuseste astfel sa ii omoare, este 100% clar ca suspectul este codat, il foloseste fara pic de jena nici macar nu incearca sa ascunda putin din el!

 

:ow: VERDICT : WALLHACK :ow1:

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa overwatch.

Mapa: de_dust2x2
Player suspect HONOR

Runda1: pleaca din baza tero pe lung, face 2 killuri, inainteaza lung pana in baza ct und emai face un kill. WALL
Runda2: pleaca din baza tero, la fel pe lung, face doua killuri, inainteaza spre baza ct si mai face un kill, apoi merge scara de unde il bate pe El Chapo. WALL

Concluzie:  Restul rundelor nu are rost sa le detaliez, suspectul foloseste evident wall hack.
Verdict: WALL!

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iti multumim ca ai apelat la noi @Chiyran

 

Conform verdictelor echipei OVERWATCH , raspunsul final este: WALL:ow4:

 • Like 5
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.