Jump to content
Sign in to follow this  
.Americanu.

victor⚡- Lecția 3- Finalizata

Recommended Posts

@victor

 

 

 

0LQupPq.png  Model analiza demo

(pentru copy-paste + completare obligatorie)

 

 

 

1. Nume jucator:

2. Harta: 

3. Analiza rundelor:

4. Parere(un scurt rezumat/concluzie):

5. Verdict final: 

6. Dificultatea demo-ului( scazuta/medie/mare):

 

 

 

 

Demo : ( Click )

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Nume jucator: ZeNQuen

2. Harta: de_dust2

3. Analiza rundelor:

Runda 1: il gasim pe ZeNQuen pe long, se plimba din long in A, ia un awp de pe jos de langa poarta de pe long si se duce spre A, ramane pe long, tinteste spre A si omoara un inamic ce era in aer (a sarit inamicul), si se duce mai aproape de A, pune tinta si trage, insa rateaza inamicul, dupa aceea este ucis de catre inamic. - nu pare suspect in aceasta runda.
Runda 2: ZeNQuen isi ia AWP, el fiind CT se duce pe long sa campeze tunelul de pe long, reuseste sa omoare un adversar si se intoarce langa A, trage la intamplare in cutiile dinspre treptele de pe short, fara nici un rezultat, tinteste spre baza CT si vede un adversar, si face frag, ramane pe long si merge spre pit, tinteste cu awp-ul si face frag putin imediat dupa ce iese de dupa colt, merge inapoi cu spatele si tinteste inainte si mai face un frag, se duce de dupa zid, langa cutie pe long incercand sa se ascunda, iese de dupa zid si iese cu tinta exact pe adversar si il omoara, si se termina runda dupa ce un coechipier de al sau omoara ultimul inamic ramas. - nu suspectez nimic, deoarece mi se par a fi niste play-uri destul de bune.
Runda 3: Se duce cu AWP-ul pe long sa campeze acelasi loc, se retrage la scurt timp dupa si se duce inspre A, tinteste sus deasupra bazei CT si trage, insa rateaza inamicul si apoi ZeNQuen moare.
Runda 4: ZeNQuen merge spre A doar cu usp-ul, merge pe trepte, pe short si cel mai probabil aude acele gloante de AK din partea dreapta, merge cu usp si trage intr-un adversar si il omoara, dupa care vine un alt adversar de pe short si il omoara. - nu suspectez nimic.

4. Parere(un scurt rezumat/concluzie): e putin cam greu de sesizat daca chiar are ceva sau daca joaca clean, dar sunt destul de convins ca acest player este unul bun si voi merge pe pe verdictul clean.

5. Verdict final: Curat.

6. Dificultatea demo-ului (scazuta/medie/mare): medie.

 

  • Like 4
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitări @victor

 

 

 

 

Verdict corect.  :ow3:

 

 

 

Lecția nr. 3 finalizată. Am să revin cu lecția nr. 4.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.