Jump to content
Sign in to follow this  
FabrizzioFlavius

[REMAKE] Fabrizzio

Recommended Posts

Multumim de efortul depus, te asteptam inapoi oricand. Baftă in continuare !

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.Tu esti retras baiatule de 3 luni de zile in sensul ca ai fost complet inactiv.Nici macar la sedinte nu ai venit,te-a durut fix in basca.Eu sunt si racit,am avut febra,am probleme destul de grave cu gatul si am facut tot posibilul sa ajung la sedinta,pt ca am anuntat-o pe forum si la mine cuvantul este cuvant.Iar tu lipsesti pe motivul ca ai antrenament de la ora 19:00? bai ma lasi?De motive din-astea puerile sunt satul.Repet 3 luni de zile ai fost inactiv si nici macar la  ultimele 3 sedinte nu ai avut bunul-simt sa apari.Ai intrat in ultimele 3 luni de zile de vre-o 4 ori pe server si pe ts foarte scurt. Si te-am menajat mereu in toata aceasta perioada ,atat eu cat si rene, in sensul ca nu ti-am dat remove cu toate ca meritai,Tu sti bine ca la mine nu merge cu linguseala si cu pupincurismele.La mine functioneaza principiul meritocratiei.Cine este muncitor, activ si serios,este rasplatit,cine nu sa fie sanatos. Tu n-ai activat in perioada asta absolut deloc si totusi am fost foarte tolerant cu tine, Dar vad ca nu ai stiut sa apreciezi acest lucru si refulezi intr-un mod stupid fara motive si intr-un mod absolut lipsit de onestitate,pt ca sti foarte bine ca esti lenes.

 

2.Faptul ca ti-am dat un down acum cateva ore la sedinta,un down care este absolut meritat fiindca tu esti inactiv mai baiatule de foarte mult timp,te-a determinat pe tine sa faci acum aceasta cerere de retragere.lar acest aspect spune foarte multe lucruri despre caracterul tau si anume observ ca te intreseaza doar gradele. Vrei sa ai grad mare si sa ti-l menti,dar fara sa muncesti pt el.Asa ceva aici la noi pe server nu exista si nu va exista in viitorul apropiat.

 

3.Cererea de retragere este acceptata si mai mult decat atat (Usa pt tine aici la noi pe server este inchisa,ca atare nu te vei mai putea intoarce ca admin) 

Ti-am scos gradul de admin exact asa cum ti-ai dorit,dar ti-am lasat VIP-ul,ca sa vezi ca sunt un om corect si obiectiv,chiar daca m-ai scos din sarite putin cu cererea asta de retragere.

Dar repet,din staff-ul nostru n-o sa mai faci parte in viitor.Esti neserios si lenes si cu pretentii multe.

 

 Sanatate!

 

 


Edited by .Jackson., .

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.