Jump to content
Sign in to follow this  
e l l a

Stock-uri free

Recommended Posts

Buna, 

 

M-am gandit sa va las mai jos niste site-uri pe care eu le folosesc pentru stock-uri free (pot fi folosite fara licenta PERFECT LEGAL)

 

1. GOOGLE IMAGES (incep cu el pentru ca am mai mult de scris) - ca sa-l puteti folosi fara drepturi de autor. cautam la search ce ne dorim: CATS (exemplu), apasam pe TOOLS, si selectam "Creative Commons licenses" (asta inseamna ca le putem folosi, dar au nevoie de credit-mentionam in lucrare sursa imaginii, si verificam intotdeauna licentele imaginii pe site-(asta ar trebui sa se aplice inclusiv forumului, dar nu cred ca ne da cineva in judecata pentru un avatar...fara licenta, dar pentru lucrari mai mari si mai importante, folositi doar imagini free - sau cumparati-le - )

2. https://unsplash.com/

3. https://www.pexels.com/

4. https://pixabay.com/

5. https://www.freepik.com/

6. https://www.vecteezy.com/

7. https://www.freeimages.com/search/commercial-use

 

Pe majoritatea site-ului gasiti si alte lucruri care va ajuta (vectori, mock-up, pdf, psd, ai, shapes, etc.) !

 

Daca cineva mai are vreun site de adaugat, imi poate da PM si il adaug imediat. 

 

+

Want AMAZING free stock photos for your blog or business? Need beautiful high resolution stock photos for your website? Here's a super useful list of the 27 BEST places to get free stock photos!


Edited by e l l a, .

  • Like 5
  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.