Jump to content
Sign in to follow this  
Mr.JoJo.

CapitanCs Lectia Nr - 4- Finalizata

Recommended Posts

@CapitanCs

 

0LQupPq.png  Model analiza demo

(pentru copy-paste + completare obligatorie)

 

 

 

1. Nume jucator:

2. Harta: 

3. Analiza rundelor:

4. Parere(un scurt rezumat/concluzie):

5. Verdict final: 

6. Dificultatea demo-ului( scazuta/medie/mare):  

 

Demo: 

 

  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Mr.JoJo.

1. Nume jucator: 16 yo talent zEEy

2. Harta: De_Mirage

3. Analiza rundelor:
R1: Se duce palace, face un kill si facand acest kill a mai vazut un inamic, respectiv se retrage, are info de la coechipier ca e cineva ramp si suspectul nostru il omoara, arunca un smoke pe middle si un flash, se duce sa tina Apartaments in B pentru ca acolo a murit coechipierul lui si face un kill, se duce top middle dupa se duce spre connector, observa un inamic cum fuge spre ramp si probabil aude un inamic aflat in junge (window), inamicul iese insa suspectul nostru nu reuseste sa il omoare, intr-un final moare si pierd runda.
R2: Se duce spre B insa se retrage spre A, se duce ramp si iarasi se retrage inspre B, aude un inamic venind spre el si il omoara, se duce iarasi B si face un kill default, planteaza bomba, se duce sa tina kitchen pentru ca aude inamicii, omoara un inamic aflat in kitchen si inca unul care este deja iesit din kitchen, intr-un final castiga runda.

R3: Se duce B, aici face un kill din deagle si unul din awp, sare din aps in site si aici da un no scope frumos si inca doua kill-uri cu scope-ul, respectiv kill-urile fiind facute prin check la default spots si planteaza bomba si intr-un final castiga si runda asta.

4. Parere(un scurt rezumat/concluzie): Jucatorul stie spot-urile de pe harta, joaca la sunet si da check unde trebuie, se misca chiar bine pe harta (movement), respectiv consider ca nu are nimic.

5. Verdict final: Clean :ow3:

6. Dificultatea demo-ului( scazuta/medie/mare): medie


Edited by CapitanCs, .

Reason: tag

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raspuns corect :ow3:

 

Voi reveni cu ultima lectie..

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.