Jump to content
Sign in to follow this  
LucaArena

Sony a dezvăluit interfața consolei PlayStation 5

Recommended Posts

ps5-ui-1-1024x576.jpg

Cu o lună rămasă până la apariția consolei pe piață, Sony Interactive Entertainment a dezvăluit primele detalii despre interfața PlayStation 5. Astfel, în clipul de mai jos putem admira primele imagini cu interfața grafică de pe PlayStation 5 în acțiune, precum și câteva dintre particularitățile acesteia.

 

 

Control Center și Activities, principalele noutăți
Elementul central al interfeței PlayStation 5 va fi noul Control Center, capabil, conform celor de la Sony, să ofere acces imediat către aproape toate funcțiile sistemului cu o singura apăsare a butonului PlayStation de pe controller-ul DualSense.

O adăugire importantă este Activities, gândită pentru a facilita accesul la mai multe elemente de gameplay ale fiecarui joc. Aceste Activities sunt afișate pe ecran sub formă unor card-uri în Control Center, și vor permite jucătorilor să descopere noi porțiuni noi ale jocurilor preferate, să reia segmente ale acestora pe care poate le-au ratat, să acceseze direct anumite niveluri sau challenge-uri și multe altele.

Unele dintre aceste card-uri cu Activities vor putea fi afișate și în regim picture-in-picture, pentru a putea fi folosite drept ghid în momentele în care aveți nevoie de indicii pentru a trece de un nivel/puzzle mai dificil.

 

O interfață mult mai rapidă
Navigarea interfeței, comutarea de la un joc la altul sau accesarea partidelor online sau a PlayStation Store vor fi mult mai rapide, întreaga infrastructură software pe care este bazată interfața fiind reconstruită și optimizată pentru a folosi hardware-ul performant din PS5.

Totuși, cei de la Sony avertizează că, între ce vedem în clipul de mai sus și versiunea finală a interfeței pentru PlayStation 5, pe care o vom putea folosi în noiembrie, atunci când consola se va lansa, s-ar putea să mai apară anumite diferențe.

Săptămâna trecută, Sony a publicat o dezasamblare detaliată a viitorului PlayStation 5, prezentând astfel elementele interne și sistemul de răcire al consolei.

PlayStation 5 urmează să se lanseze în România pe 19 noiembrie 2020.

 

 

sursa: go4it.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.