Jump to content
Senaris

[GRATIS] Server SURF oferit de comunitate

Recommended Posts

Salut,ma pot ocupa eu,am ceva bani pusi de o parte,pot ajuta daca doresti.Eventual ii pot face promovari sa il fac cunoscut.Am si un staff dinainte cu care ma pot intelege sa fie activ.

 • Like 2
 • Haha 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, doresc server-ul de CS:GO daca este disponibil, in vara asta am avut un server afiliat aici *goarena.indungi.ro*, am fost admin pe serverele (*ARENA* *GOARENA* (detinut de fostul owner* *ACEARENA*) - dar l-am inchis din motive personale cu celalalt owner, stiu sa-mi fac propriul addons,pe partea de staff cred ca am niste prieteni. Daca doriti sa imi acordati o sansa. Multumesc anticipat!

 • Like 1
 • Haha 2
 • Sad 1
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, ma pot ocupa de cs 1.6 daca e mai disponibil.

 • Like 2
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/18/2020 at 11:59 AM, Zentaris said:

Salut, tinand cont ca am vechime pe comunitate, un server afiliat de 10 luni (iar in total are 1 an si 3 luni de la deschidere) si cunostinte foarte mari pe partea tehnica, as vrea sa preiau eu serverul.

Pe langa acestea, am fost admin pe gosurf.indungi.ro, in perioada in care era detinut de Edward, dar si atunci cand serverul i-a fost oferit lui Benecapa.

Pot sa mai adaug faptul ca i-am lasat si un mesaj lui Senaris in legatura cu acest server, unde i-am explicat tot ce as vrea sa fac. 

Doamne ajuta sa readuc in Romania, serverul care a fost odata!

chiar ieri am intrat pe cs1.6 dp o lunga perioada de timp si am cautat server de surf si am vazut ca nu mai exista in romania, sper sa reusesti sa aduci in zilele astea ce a fost odata 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, ma pot ocupa de cs 1.6 daca e mai disponibil,dupa cum ma cunosti am deja un server in comunitate si mai vreau sa redeschid serverul meu de respawn,chiar as fi interesat si de ceva nou !


Edited by *Raduku* ♥, .

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut , ma pot ocupa eu de ambele servere ma pricep mai bine la 1.6 dar ma descurc si pe cs:go . Am avut multe servere in comunitate , samp , cs 1.6 , minecraft ( 1 mc , 1 samp , vreo 6 sau 7 cs 1.6 ).

Daca am inteles bine si oferiti host-ul gratis eu ma ocup cu cea mai mare placere ... Daca nu e host-ul gratis nu am nevoie sa imi mai pun in carca inca 30euro lunar cel de csgo il pot popula usor mai greu pe cs 1.6.

 

 

EDIT: vad ca atat de mult ma iubiti incat mai am inca Manager Server ;)


Edited by MariusDragos, .

 • Like 1
 • Haha 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.