Jump to content
Sign in to follow this  
Mr.JoJo.

FuckkkkSteelEdicio Lectia Nr - 5- Finalizata

Recommended Posts

@FuckkkkSteelEdicio

 

 

:school:  Model analiza demo  :school:

(pentru copy-paste + completare obligatorie)

 

 

 

 

1. Nume jucator:

2. Harta: 

3. Analiza rundelor:

4. Parere(un scurt rezumat/concluzie):

5. Verdict final: 

6. Dificultatea demo-ului( scazuta/medie/mare):

 

Demo: http://www.mediafire.com/file/ocf1srw7msx8371/pab.dem/file

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Nume jucator: PaB10$C()[email protected]

2. Harta: de_dust2x2 

3. Analiza rundelor: Inca din prima runda isi creioneaza wall-ul, runda incepe pe lung, suspectul nostru are un AWP si un Desert Eagle, fara nici o retinere se vede clar cand se uita prin pereti la adversar si cand trage exact unde este el, iar apoi cand acesta se retrage spre CT, trage prin perete si il omoara, apoi pusheaza pe lung, unde il vede prin perete pe alt adversar, insa suspectul nostru este doborat. In a doua runda merge din nou pe lung cu un AWP, unde arunca un he la intamplare, se uita prin pereti la jucatorul care sta pe lung cu automata si iese direct cu tinta pe el, apoi sare pit unde iti ia un flash, insa el trage cu deagle-ul direct spre adversar, fiind full-blinded, se termina flash-ul, si il omoara cu awp-ul. In a treia runda, merge cu awp-ul pe mid, pune tinta pe jucator prin perete apoi ii face peak si il omoara, se uita la celalalt, el fiind in pit prin pereti spre CT reuseste sa-l omoare, planteaza bomba si ironia este ca nu-l omoara pe cel care a fost AFK, se uita prin pereti dupa el si il omoara mai apoi, rezulta ca pe langa ca din toate rundele de pana acuma arata wall-ul pe fata, mai face si griefing. In ultima runda, se uita prin cutia de pe lung la jucatorul care l-a pushat, insa nu reuseste sa-l omoare si suspectul nostru este doborat.

4. Parere(un scurt rezumat/concluzie): Fara dar si poate, isi arata wall-ul in fiecare runda.

5. Verdict final: :ow4:WALL

6. Dificultatea demo-ului( scazuta/medie/mare): Scazuta.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitari...Verdict corect:ow3:

 

De azi poti incepe sa raspunzi la cererile de la overwatch...vei primi gradul si awardul in cel mai scurt timp..lasa-mi nr de tel in privat pt grupul de whatz..

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.