Jump to content
Sign in to follow this  
FilipC

[STAFF] Uzzy

Recommended Posts

Nick-ul tău: filipcristiant

Nick-ul admin-ului reclamat: Uzzy

Data & Ora: 22/11/2020 ora 17:00

Motiv: Gag + mute in repetate randuri aiurea si fara motiv ca sufera el pe server + amenintari "ca are el hac de cojocul meu si multe altele" se poate verifica in log-uri ca el e cel care mi-a dat gag doar pentru cuvantul "amenintari" care nu e nici obscen nici nimic.

Dovadă (obligatorie): https://imgur.com/a/aZJBfAM

Alte precizări: https://imgur.com/a/kRnW3Mi - s-a schimbat mapa gag + mute permanent cica tot fara dovezi si cer dovada (din moment ce nu am zis + scris nimic) pentru mute si gag PERMANENT ca sa imi arate el ca nu pateste NIMIC si ca citez "da mute-uri si gag-uri cate vrea muschiul lui vorbeste cu balamuk sa ti le scoate ca eu fac ce vreau"

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Esti toxic daia ai aavut gag si mute. 

2. După ce ți le am scos ai inceput sa ma provoci prin voice chat , ai chemat la compe . 

3 . Am spus că eu iti dau permanent gag  si multe  citez "du-te la Balamuk să ți.le scoată eu nu accept toxicitatea ta."

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Niste dovezi pentru sanctiunile oferite mai ales pentru cele permanente? Cu ce am fost toxic ca sufereai tu pentru niste runde?

2. Recunosc ca am chemat la compe insa asta acum 5minute dupa reclamatie nu are treaba cu sanctiunile oferite ba chiar o sa intru in consola sa arat cand ai scris tu ca "nu ai voie la compe" (adica asta acum inainte sa ies eu de pe server sa ma duc la compe), ba mai mult am vorbit cu prietenul meu intrebandu-l daca vrea sa bagam un compe, nu intreg serverul. cat despre restul "afirmatiilor" tale ca nu se pot numi asa, sunt neadevarate si lipsite de orice doavada, lucrurile nu au stat asa si nu am fost nici un toxic si nu te-a provocat nimeni, doar ti-am spus ca ti-am facut reclamatie atat.

Pentru astfel de sanctiuni mari ca cele permanente trebuie sa ai dovezi si abia astept sa le vad

Share this post


Link to post
Share on other sites

Incercati sa nu va mai comportati si voi ca niste copii..... Au fost cateva datii cand eram si eu pe server si erai destul de toxic ... tu cu fly va bateati joc de un copil de 11-12 ani ( nu ii mai retin numele ) . Incearca sa pastrezi un gameplay cat mai placut . Si referitor la Uzzy , la cum il cunosc pe el nu e genul care sa aplice comenzi degeaba .... e super de treaba (  este el mai plecat de acasa , il mai apuca capul, cateodata dar aia e altceva :)))

 

Aici nu trebuia sa ii dai mute permanent , 30 de minute - o ora daca era chiar necesar . Daca o sa se mai repete trecem la sanctiunii mai aspre .

 

O sa iti scot mute-ul de data asta . Pe viitor sper sa  nu mai avem probleme....

 

19 hours ago, Fly-Away said:

Sustin Filip Cristian prin toate afirmatiile spuse mai sus

Tu de ce postezi aici ... ? Nu faci parte din staff ....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.