Jump to content
Sign in to follow this  
Lemonx

Cerere Verificare Demo [1.6] [CLEAN]

Recommended Posts

Nickname jucător suspectat: GabrieL
Link demo : http://www.mediafire.com/file/v2r254h4aq7idrb/gabriel.dem/file

Mărime demo (MB): 17.93 MB
Server (obligatoriu): Esports.Indungi.Ro
Serverul folosește plugin de oprire a flash-urilor din partea coechipierilor?: Da

Ați căutat în BLACKLIST jucătorul?: Nu
Alte detalii: -

 

 

 


Edited by maddaliN™, .

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

:school: Salut. Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! :school: 

 

:ow1: Numele suspectului: GabrieL

:ow1: Mapa jucata: de_dust2

 

:ow1: Analiza: se vede ca joaca la sunet (iti dai seama la minutul 4:35, il aude pe cel din B ca vine si atunci arunca grenada) si se vede ca nu joaca de ieri, stie sa se miste pe mapa si nu are faze suspecte.

 

:ow1: Concluzie: in lipsa fazelor suspecte, nu se uita prin pereti, nu ii sare tinta, am ajuns la concluzia ca suspectul nu foloseste nimic.

 

:ow1: Verdict: CLEAN :ow3: 

 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch.  :school:

 

 

Numele jucatorului suspectat: GabrieL

Mapa pe care s-a inregistrat demo-ul: de_dust2

 

 

Runda 1: Il gasim pe suspect pe Mid tragand intr-un inamic si omorandu-l, mai vin 2 si ii omoara si pe aceea, se duce in Tunnel si vede un inamic, trage in el dar a fost omorat de catre un coechipier, sta Tunnel si asteapta inamicii pana cand vine unul, il omoara si dupaia vede inca unu omorandu-l si pe acela, se termina runda.

Runda 2Se duce Long si arunca 2 flash-uri, inainteaza putin si arunca o grenada, sta putin si iese direct pe inamic cu cutiul si il omoara, asteapta inamicii sa vina pe Long, vine unul si il omoara pana cand este omorat de catre alt inamic.
Runda 3Il gasim pe suspect tragand cu AWP din B, sta cu tinta spre CT  Base si omoara 2 inamici, sta in B pana se termina runa.

Runda 4Se duce B, arunca 1 flash in Tunnel si sta cu tinta spre Tunnel asteptand sa iasa inamicii, se duce acolo sus si face 1 kill omorand un inamic din CT Base, pleaca din B si sta cu grenada in mana pana cand aude inamicul ca vine si o arunca, il vede acolo sus si il omoara, stia ca vine cineva dinspre Mid Doors si trage cu awp-ul dar nu il omoara si se termina runda.

Runda 5Sta putin cu tinta spre Mid stiind ca acolo este un inamic, trage dar nu il nimereste, se duce B si arunca inspre Tunnel un flash si o grenada, dupaia sta cu tinta spre Tunnel stiind ca de acolo vine un inamic, cand iese trage in el dar nu il nimereste si il omoara cu deagle, 

 

 

Verdict: WALL:ow4:

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

:ow:Salut. Iti multumim pentru apelul la Overwatch ! :school:

 

Nick suspect: GabrieL

Mapa jucata: de_dust2

 

skin1.png.26d00995a772644ca56570664fd86f3f.png R1: Joaca la sunet, nu am vazut nimic suspect = clean!:ow3:

skin1.png.26d00995a772644ca56570664fd86f3f.png R2: Nimic suspect nici in runda asta, la faza cu cutitul, daca ascultati cu atentie se va auzii cativa pasi si focuri de arma de dupa cutie si omul a iesit la risc cu lama zic eu, plus ca alte faze suspecte nu exista = clean!:ow3:

skin1.png.26d00995a772644ca56570664fd86f3f.png R3: Runda curata  = clean!:ow3:

skin1.png.26d00995a772644ca56570664fd86f3f.png R4: In runda asta este foarte evident faptul casuspectul nostru joaca la sunet, are reactii dupa sunet = clean!:ow3:

skin1.png.26d00995a772644ca56570664fd86f3f.png R5: Runda curata, nu am gasit nimic suspect, decat joc la sunet = clean!:ow3:

 

CONCLUZIE

 

In urma vizualizarii demo-ului am ajuns la concluzia ca suspectul nu se foloseste de cod pe intreaga durata a filmarii, nu are nici o faza suspecta, tot ce a fost mai evident sa detaliat in rundele respective, declar jucatorul curat !

 

VERDICT FINAL

        CLEAN!:ow3:

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare . Multumim ca ai apelat la echipa Overwatch . 

 

Am vizualizat demo-ul cu jucatorul GabrieL si pot spune ca nu am vazut absolut nici o faza/runda suspecta . In primele 2 runde se lupta cu m4 , intra in bataie cu ei pe rush .. toate fazele sunt destul de clare din punctul meu de vedere. 

 

Mai departe , am observat ca ii place sa joace si cu awp , sta in site si pazeste site B . Foloseste foarte mult shift-ul , ceea ce duce la ideea de joc la sunet . Nu mi s-a parut nimic suspect la tragere cand are m4 / ak47 . 

 

Verdict final : CLEAN ! 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, iti multumim ca ai apelat la echipa OverWatch !

 

Nume Suspect : GabrieL

Mapa pe care s-a inregistrat demo-ul : de_dust2

 

Runda 1 : Suspectul se afla pe mid, omoara 3 inamici si mai omoara inca 2 in tunnel, iar runda se termina. 

 

Runda 2 : Se duce pe long unde omoara 2 inamici, dupa care este omorat.  

 

Runda 3 : Suspectul se afla in site B, omoara 2 inamici care sunt mid si runda se termina. 

 

Runda 4 : Se duce B, sta cateva secunde, se duce pe mid, omoara 1 inamic si mai omoara inca unul care sta la geam si runda se termina. 

 

Runda 5 : Se duce dinnou B, da un he si 1 flash in tunnel, asteapta putin si ii vine un inamic si il bate, iar runda se termina. 

 

Concluzie : Suspectul se foloseste de Aim pentru ca in a doua runda cand se afla pe long, omoara un inamic cu cutitul si dupa ce vine al doilea inamic, ii sare tinta direct pe el si incepe sa ii tremure. In majoritatea rundelor ii tremura tinta. Dupa parerea mea jucatorul este codat. 

 

Verdict : Aim 

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

:school: Salut. Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! :school: 


:ow1: Numele suspectului: GabrieL
:ow1: Mapa jucata: de_dust2

 

:ow:Runda 1: Incepe mid...bate un adversar...il vede si pe celalalt adversar lower, dar nu apuca sa il omoare...aude ca mai vine inamic din lower si unul din mid..il omoara primul pe cel din lower si apasa si pe cel care a intrat in momentul acela pe porti.....sta la sunet in continuare pe mid...se uita lower, trage pe adversar, dar face doar dmg...intra lowr si sta la panda dupa cutie, face frag...inainteaza usor pe shift..se uita sus la scara, bate ultimul adversar si se termina runda..

 

:ow:Runda 2: Se duce lung...arunca fleshuri si HE..asteapta la cutia mica...aude ca se afla adversar dupa cutie...iese si se duce cu lama pe el si face kill...asteapta deasupra la pit dupa perete..aude adversari venind de la porti...iese si se uce spre ei..face doar un frag si moare..

 

:ow:Runda 3: Incepe x2...se urca geam...face 2 killuri cu polar spre spawn CT...continua sa ramana pe x2 pana se termina runda...

 

:ow:Runda 4: Merge x2...arunca flesh tunel..se duce pastila si tine tunel cu polar...vende ca nu ii vine adversari si se duce geam...aici iese cu tinta si vede adversar iesind din mid( cred ca asta e singura faza de wall) si obtine fragul...continua sa astepte pe mid...aici il bate putin sunetul ca nu stie sigur pe unde sa aud pasii...pana la urma ii vine adversar din tunel x2 si il asteapta pe grenada....urca usor la geam si se nimereste sa apara si adversarul acolo si obtine kill-ul....continua sa ramana la geam...aude ultimul adversar ca vine din mid...trage, dar rateaza si se termina runda..

 

:ow:Runda 5: Se uita pe mid cu polar...vede adversar dar nu apuca sa traga...inainteaza x2 si arunca flesh tunel...se urca pe cuti la geam si asteapta ( din cate vad, vorbeste in chat) ...sare si asteapta pe site x2 cu tinta pe tunel...ii apare adversar, dar trage tarziu si rateaza...in momentul ala ii vine un coechipier care se bate cu inamicul, dar coechipierul moare..apoi iese suspectul cu deagle si optine fragul usor...

 

:ow2:Un jucator bunicel la joc, dar pacat ca e steam off si asta da de banuit...singura faza de wall e cea din runda 4, cand iese la geam si pune tinta direct la adversarul care iese din mid, (dar si aici mi se pare putin de sunet)... in schimb jocul lui e bazat tot pe sunet..are tactica de a astepta adversarul sa iasa si pe umra sa il omoare...

 

:ow1:Verdict: CLEAN:ow3:

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

:school: Salut. Iti multumim ca ai apelat la echipa Overwatch! :school: 


:ow1: Numele suspectului: gabriel
:ow1: 
Mapa jucata: de_dust2

 

 Analiza:  Deci sa incepem:

In prima runda:  Face un kill pe mid, aude un inamic venind  din B tunnel lower si il omoara, mai face inca 2 kill-uri: unu in lower si ultimu kill in upper...( nimic suspect)

A doua runda:  Runda asta o ia prin long, il stie pe inamicul de langa el, asteapta sa reincarce, se baga pe el si ii da knife. Face alt kill tot pe langa long doors apoi moare. (nimic suspect)

A treia runda:  Face doua kill-uri pe mid cu awp-ul din B ( nimic suspect)

A patra runda:  Face  kill pe mid tot cu awp,  aude un inamic in b da un he il lasa low..   se arata apoi gabriel il omoara printr-un headshot. Incearca  sa faca un frag cu awp-ul atunci cand iese  inamicul din mid dar nu-l nimereste. (Nimic suspect)

A cincea runda:  Face un kill in b ( nimic suspect)

:ow1: Concluzie:   Nu are nimic, toate kill-urile sunt facute la sunet..

:ow1: Verdict:  clean :ow3:

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, 

 

Multumim ca ai apelat la echipa Overwatch

 

 

Verdict final : CLEAN

 • Like 1
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.