Jump to content
Sign in to follow this  
-GuardiaN-

Reclamatie Hardix

Recommended Posts

Numele Reclamatului: Hardix
Dovada(Screenshot): https://prnt.sc/wcevgd
Descrierea situatiei:Am intrat pe jb sa vad care este treaba de ce il suna baietii de acolo pe renegade si il intreaba de pizza si mai multe, apoi domnul Hardix a inceput sa sufere de grad si sa vorbeasca foarte arogant si sa ma ameninte. Eu i-am vorbit frumos am venit doar sa pun o intrebare. Dupa a spus ca imi da ban, pe ce motiv nici el nu stie.Vreau sa vad si eu moticul banului si data viitoare nu mai suferi de un grad pe ts ca asta nu te face mai presus.


Edited by -GuardiaN-, .

  • Haha 1
  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ca sa evitam ca aceasta reclamatie sa devina un free-chat ca de obicei, topicul va fi inchis pana la o decizie administrativa.

 

Punctul meu de vedere:
- Atata timp cat demonstrezi un dispret administrativ intr-o zona publica esti numa' bun de banat. Conform regulamentului, ce este in privat, ramane in privat si se acorda functia minunata de blocare a personajului respectiv. Greseala ta (Guardian) e ca ai pus paie pe foc fara sa necesite acest lucru, iar Hardix pentru abuz de functie. 

 

Amandoi sunteti vinovati si va mancati de ceva timp incoace. Lasati copilariile deoparte, ignorati-va unul pe celalalt si s-a rezolvat problema. Asteptam un raspuns din partea administrativa.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.