Jump to content
Sign in to follow this  
xFantoma

Un nou joc Indiana Jones este produs de Lucasfilm Games în colaborare

Recommended Posts

Un nou joc Indiana Jones este produs de Lucasfilm Games în colaborare cu Bethesda

 

Ieri vă povesteam despre Lucasfilm Games, noua identitate sub care Lucasfilm (acum parte din Disney) va lansa jocuri video bazate pe proprietățile intelectuale ale companiei, precum Star Wars. Aceste titluri vor fi realizate prin intermediul unor colaborări cu alți publisheri și studiouri de renume, precum parteneriatul pe care compania îl are acum cu Electronic Arts pentru a dezvolta jocuri Star Wars. Ei bine, la nici o zi de la “inaugurarea” Lucasfilm Games, iată că avem parte de un nou anunț în acest sens: compania va produce un nou joc Indiana Jones, în parteneriat cu Bethesda.

 

 

Dezvăluirea a avut loc pe pagina oficială de Twitter a celor de la Bethesda, care a confirmat că studioul Machine Games (deținut de Bethesda, responsabil pentru seria modernă de jocuri Wolfenstein) lucrează la acest nou joc Indiana Jones, în colaborare cu Lucasfilm Games. Mai mult, Todd Howard, conducătorul studioului Bethesda Game Studios (responsabil pentru seriile The Elder Scrolls și Fallout) va juca rolul de producător executiv pentru acest nou titlu Indiana Jones.

 

Atât Bethesda, cât și contul oficial de Twitter al studioului Machine Games au afirmat că acest joc Indiana Jones va fi bazat pe poveste nouă, complet originală, însă va mai dura ceva vreme până când vor comunica informații noi despre acest proiect.

 

 

Noul Indiana Jones va fi lansat în exclusivitate pentru platformele Xbox?

 

Evident, nu a fost confirmat nici titlul acestui nou joc Indiana Jones, nici o eventuală perioadă de lansare, dar nici platformele pe care jocul urmează să-și facă apariția.

Având în vedere însă că Microsoft se află în plin proces de achiziție a celor de la Bethesda, tranzacția urmând să fie finalizată undeva în prima jumătate a acestui an, apare întrebarea unei eventuale exclusivități a acestui joc Indiana Jones pentru platformele Xbox.

 

Fiind vorba de o proprietate a Lucasfilm Games, este foarte posibil totuși ca acest nou Indiana Jones, în ciuda faptului că va fi dezvoltat de un viitor studio deținut de Microsoft, să fie publicat pentru toate platformele, cu eventuale avantaje pentru cele legate de Xbox (cum ar fi includerea jocului în abonamentul Xbox Game Pass).

 

Pe de altă parte, Disney nu s-a ferit nici de exclusivități, Marvel Entertainment (alt subsidiar al Disney) având “antecedente” în acest sens: Marvel’s Spider-Man a fost publicat exclusiv pentru PS4, în timp ce Marvel Ultimate Alliance 3 a fost disponibil doar pentru Nintendo Switch.

 

 

sursa : go4games

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.