Jump to content
Sign in to follow this  
BruNeTha :)

Reclamatie Ema

Recommended Posts

Nume reclamant: Kate
Nume admin reclamat: Ema
Ce admini au mai fost on?: BandiT
Motiv: Comenzi pe alti admini.
Dovada (poza, demo, video youtube): https://imgur.com/jCr8vPZ 
Alte informatii (optional): Atat am de spus PENIBIL.

 

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, [email protected]@ said:

 

 

20210127234857-1.jpg

 

Foarte foarte foarteeeeeeeee corect fata de ceilalti ce au primit suspend din motive mai banale :)))). Au fost multe cazuri in special cu adminii straini de pe server in care au primit suspend ca au dat kick si slay altor admini, nestiind situatia pentru ca nu le-a explicat nimeni. Penibil, penibil si iar penibil. Nu am facut aceasta reclamatie ca sa iei tu suspend am facut ca sa vada lumea ce se intampla..se vede cu ochiul liber, nu? :))) Din pacate se vede si e foarte trist.

  • Like 2
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost toti pe server a fost o greseala, am vazut toti ce sa intamplat, plus aceste reclmatii de comenzi intre admini, se fac doar de admini la admini nu de la playeri la admini.

Plus de  ceva timp am redus suspendurile pentru asa ceva, spunedurile se vor da doar atunci cand,  cum scrie in regulament, daca vor fi folosite comenzi pentru joaca si pentru asa face dreptate singuri.

Si inca un amanunt sa numai dam suspenduri asa pe degeaba, adminul pe care a folosit vreo comanda pe el sis e simte ofensat chiar daca comanda a fost executata spre binele jocului, poate face o reclamatie adminului care a folosit comanda pe el si va primi suspend.

amandoua v-ati primit suspend cand a fost sa primiti suspend, asa ca vor sa numai veniti cu reclamatii banele pe forum pentru orice prostie, invidia asta dauneaza sanatati, asa ca purativa ca adulti nu ca copii, ca deja sa ajuns prea departe cu invidia asta.


Edited by BandiTT, .

  • Like 3
  • Confused 2
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.