Jump to content
Sign in to follow this  
CaramiDaa

Cerere Unban Caramida

Recommended Posts

 

 • Numele caracterului (Complet):Alexandra Maria
 • Data/Ora la care ai primit ban:Astazi  data 1/28/2021 nu mai stiu sigur ora..
 • Adminul care te-a banat:Banat de: JaN Parle
 • Poza cu ban-ul (La intrare pe server):https://imgur.com/a/CwEiqGi
 • Video/Imagini din acel moment ce pot ajuta la solutionare:Daca vreii sa vezi chiar totul Intra pe live Asta ! Minutul :5 ore si 24 minute .
  Short video : 
 • Descrierea situatiei:Am dat pe statie ca am nevoie sa evadez din puscarie 3 persoane au incercat sa ma scoata din parnaie  Se poate vedea Pe filmari totul Gen ce sa intimplat .  
 • Alte precizari:Mi se pare toatal absurd ca aveam arma pe un medic si un Politist iar Colegul luii ma puseaza aiurea cu shootgonul low efort rp . Vroia doar sa ma impuste . Se vede si roleplayul care la facut Politie pe parcursul acestui rp si cum iei nu lasa de la iei nimic . Nici eu nu sunt cruce de inchinat  stiu st prost uneorii gresesc dar iubesc sv asta si nu vreau sa ma duc sa incep pe altul !  Multumesc pentru timpul acordat  . p.s nu am scris aia de sv doar pt unban ..  E alegerea voastra ! dar nu a procedat ok .
                                                                                                                                              
  Alexandra/alexandra 825056 | Rotate animated GIF | GIFGIFs                                                                                                                                                 Am sa accept Decizia Finala Ultima cerere Unban ! Love u all ♥

 

 • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pacat el face live in fiecare zi pe sv vostru 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nici nu la lasat sa termine rpull a dat ban direct macar atat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se caca politistu pe el ca isi continua alexandra inca 10 minute rpu prin puscarie sau evada. Milsugio grandus. 

 

Meta unde? la tine in gura?

Ce copii ofticati baaaaaaaaa i. pune-i in sloboz catusele daca tot face gura mare si aia e, da tre sa te dai mare ca ai shotgun si ti-a dat perversa ca pe tg ocna :) a fost frumoasa faza.

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va salut. Ceea ce ai făcut tu greșit în acel roleplay este legat de faptul că ți ai chemat prietenii de pe discord ( cei din vagos ) și anume cei 2 care au venit. Asta se numește mixing folosind informații ic in scopuri ooc, iar cei care au venit au făcut meta ( ooc in ic  ) ceea ce tu ai mai făcut greșit acolo, in caz că nu ai observat ai fost ciuruit de gloanțe și tu nu ai rolat nimic, nici măcar n ai băgat de seamă. Iar legat de banul despre pg, ai dat tackle încătușat încontinuu, că să își scoată dominik arma, acolo ai abuzat de tackle și la fel ți ai luat glonț în cap și nu ai avut o treabă. Tot ce știi tu sa faci aici este sa ii faci pe toți sită, doar sa tragi practic asta este scopul tău pe serverele de FiveM altceva nu am mai văzut la tine. Îți recomand pe viitor sa întrebi și tu un membru staff când vrei sa faci un roleplay că deobicei, nu exista unul în care sa nu greșești. Trebuia să primești ban înainte să faci acel roleplay, dar am vrut sa te las sa îl termini. Iar legat despre acele 2 conturi Lea, teroareavoastră, puteai să spui acele lucruri și de pe contul Caramida. Un management o să răspundă la cererea ta de unban, o zi bună!


Edited by janparle, .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu mă lasă să mai dau edit la cel de mai sus. Mixing a fost când ai spus pe discord sa intre pe stația 666 și să vina cu un elicopter la penitenciar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Banul ramane intrucat ti-ai chemat prieteni prin meta, abuzai de faptul ca usile alea se deschid automat si nu il lasai sa iti incuie usa si tu tot ieseai pentru ca se buguisera (PowerGaming) . TI-am mai zis sa nu mai folosesti 15 conturi sa raspunzi singur pe forum intrucat nu te faciliteaza cu nimic. Mai ales cand injuri sau te lauzi singur.

 • Sad 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.