Jump to content
Sign in to follow this  
Andrei Dn

Reclamatie zKaLbert

Recommended Posts

Nume reclamant:[Keenest]1337
Nume admin reclamat: zKaLbert
Ce admini au mai fost on?: Cobra
Motiv:Nu am ce cauta staff.
Dovada (poza, demo, video youtube):https://imgur.com/gallery/fKUHV4u
Alte informatii (optional): Ca sa fie clar sa se inteleaga de la inceput fara sa ma lungesc , scrie si in regulament clar cand zombie ajung la escape e fail ! Asa s-a intamplat ca pe Atix  a mai ramas un player care era cocotat pe undeva pe sus pe mapa [SINGURUL PLAYER RAMAS]  care facea deff fara sa mearga la elicopterul cu acea platoforma care il va duce la escape , acest player facea deff , prin urmare i-am dat de 3 sau 4 ori slap nu imi aduc aminte sigur de cate ori a fost dar mai mult de 5 nu au fost! Dupa care imi spune zKaLbert Co-Owner nu stiu sincer cu asa gandire cum a ajuns pana aici dar va zic sincer ca nu merita sa fie Co-Owner , imi spune ca sunt singurul admin la care se gandeste ca dau slap playeriilor sa ii infectez! Sincer acest motiv pentru mine imi pare putin asa de copilasi si il i-au ca si motiv de scandal. In loc sa ma baneze putea sa imi faca reclamatie sunt sigur ca era altfel pentru aman 2. Si a da... ca si Co-Owner dai ban unui membru Staff va zic sincer ca imi e scarbaa de asa membri in STAFF daca te crezi Zeu ca ai grad mai mare ca al meu asta nu inseamna ca iti permite ti-e sa imi dai ban. Nu ma jignesti  tu pe mine si imi spui ca sunt prost si penibil , da sigur dupa ce a inceput el sa jigneasca sigur ca am jignit si eu[I-am spus ca e expirat] A da 12. Certurile pe server intre admini sunt INTERZISE. Daca aveti probleme faceti o reclamatie pe forum si o sa le rezolvam impreuna.

6. Nu aveti voie sa executati comenzi intre voi, fie in gluma sau in serios . Daca aveti vreo problema faceti reclamatie la sectiunea respectiva nu va face-ti voi singuri dreptate deoarece primiti SUSPEND / REMOVE, dupa caz.

16. Este strict interzis sa jignesti si / sau sa injuri orice admin sau orice jucator indiferent de chat-ul folosit. Indiferent ca ai zis "plm", "prost", "fgm", etc..sa te astepti sa fii sanctionat. Sanctiune: de la suspend admin o zi pana la remove permanent fara vre-o sansa de a mai face parte din staff.

 

  • Like 3
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut dragule, vreau sa incep prin a spune nu doar ca te am facut prost si penibil, ci si ca esti extrem de prost si de penibil.

Nu sunt niciun coowner, sunt un simplu admin.Nu gandirea mea conteaza pentru gradul ala, o sa ajungi si tu la el fara vreo gandire anume. Pentru mine nu sunteti membrii staff, se presupune ca ei fac in primul rand ce trebuie si in al doilea mai multe.. foarte trist daca ati ajuns sa aflati asta asa tarziu

Nu pot sa stau sa ma uit la voi aparutii de peste noapte cum vorbiti si faceti ce vreti voi de parca noi restul am fii din plastilina, mai mult de atat cum incepeti si sa jigniti, daca asta e noua practica in staff pe mine unul ma depaseste.

Stai si linistit, toate lucrurile au urmari, asa ca nu o sa ramai banat permanent cum nici eu nu o sa raman nesanctionat, nu asta a fost ideea.. dar din pacate nu ai inteles nici acum. 

In concluzie, Joc placut va doresc adminilor. Tineti-o tot asa.

 

 

  • Haha 3
  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Albert, suspend po saptamana, data viitoare daca se mai intampla aceasta chestie ai remove, daca ai ceva de impartit o faci pe forum cu o reclamatie.

  • Like 2
  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.