Jump to content
Sign in to follow this  
Florina

[Model] Cerere upgrade & Ore necesare.

Recommended Posts

[Informatii]

 

- Cererile de UpGrade au ca scop sansa de a avansa din gradul inferior posibil existent pe server al celui care depune cererea intr-unul superior posibil, bazandu-se pe numarul orelor jucate si activitatea adminului respectiv.

- Cel mai inferior grad cu accese de pe server este 'Premium', este cel care are cele mai putine accese (dupa Ex-Staff si Nume Rezervat), iar cel mai superior grad este 'Administrator' (Grad exclusiv pentru cei care detin 'Acces FTP'). Cel mai superior grad la care un admin poate ajunge este gradul de 'Super-Moderator', avand in vedere ca cel mai superior grad nu se poate acorda celor care nu detin Acces FTP.

- Cei care detin functia de 'Ex-Staff' nu au nevoie de ore, deoarece acest grad se acorda doar celor care s-au retras din functie, si au avut un istoric bun pe server ca fiind admini, si au sansa de a reveni.

 

Orele necesare pentru upgrade sunt dupa cum urmeaza:

- Ex-Staff - Premium [0 ore]

- Premium - Assistant [30 ore]

- Assistant - Moderator [120 ore]

- Moderator - Super-Moderator [240 ore]

- Super-Moderator - Administrator [Indisponibil].

 

[Model]

1. Nick:

2. Ore jucate(click):

3. Gradul actual:

4. Motivul pentru care vrei upgrade

5. Alte precizari

 

Conditii obligatorii:

* Titlul topicului trebuie sa fie (ex. Cerere upgrade - Nick).

* Link-ul de pe GameTracker cu orele jucate se va pune obligatoriu.

* Daca v-ati schimbat nick-ul va trebui sa refaceti orele cu nick-ul nou, nu se vor accepta scuze ca 'mi-am schimbat nick si am ore si pe nick-ul x si pe y'.

* Este OBLIGATORIU ca cel care a depus cererea sa aiba numarul de ore necesare pentru upgrade, in caz contrar va primi 1 avertisment.

* Daca cererea v-a fost refuzata, inseamna ca sunt suficienti admini cu gradul respectiv, iar urmatoarea cerere se va face dupa 1 saptamana.

Neindeplinirea conditiilor specificate mai sus va duce la cererea marcata ca fiind respinsa.

  • Like 3
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.