Jump to content

[REJECTED] Reclamatie -=BodoZrK=-


Recommended Posts

Model [RO]:


1.Nume-ul d-voastra: Edi.Beleaua

2.Nume-ul reclamatului: -=BodoZrK=-

3.Data si ora: in jurul orelor 22:30-23:30, data 28/03/2021

4.Motivul reclamatiei: 1. Din cate stiu eu ca si admin nu ai voie sa folosesti niciun cuvant vulgar.
2. Nu acorda nimeni gag playerului Kitt pentru limbajul folosit.
3. -=BodoZrK=- sta spec de mai mult de 10 minute iar el fiind singurul admin de pe server nu se ocupa cu nimic, majoritatea playerilor au ajuns sa scrie pe chat ca se face camp/tb, l-am strigat de numarate ori si cand mi-a raspuns si i-am spus sa se uite pe playerii care stau camp mi-a spus "staiiii".

5.Dovada (se accepta doar print la consola/demo /snap): https://imgur.com/a/A4Zp3po

6.Altele: -

 


Important!

 

==>Este obligatoriu ca titlul topicului sa arate asa : "Reclamate admin x"

==>Nu deschideti un topic cu titluri de genul "Copil copac" , "Admin frustrat" sau alte replici jignitoare la adresa adminilor deoarece veti primi warn, iar topic-ul va fi închis si mutat în arhiva.

==>Toate celelalte topicuri care nu respecta acest model vor fi închise si nu vor fi luate în considerare.

==>Orice reclamatie care nu vine însotita de o dovada nu va fi luata în cosiderare.

==>Adminii care las? reply la o reclamatie sunt obligati pe langa PRO/CONTRA ? aduca dovezi (cand dau pro)!

Edited by Manela
Link to post
Share on other sites

wtf nu e adevarat 1 la mana sunt activ mereu pe server si imi fac datoria 2 la mana nu va mai cautati motive ca am mai multa experienta ca unii dintr-e voi de 100 de ori mai mult 3 la mana te rog eu il poti intreba pe casper ca sunt mereu activi si ca stau pe playeri mereu 4 la mana aveam treaba in momentul ala si 5 la mana m am chiunuit foarte mult sa ajung la gradul de helper de cand m am apucat si acum fix cand trebuia sa iau moderator tu imi faci reclamatie lasaa bravo MANELA astept raspunsul tau dar intreaba staff-ul daca e asa cum spune el va pup

Link to post
Share on other sites

@Edi.Beleaua nu te supara, cati ani ai ? Aceasta este o reclamatie inutile pe care probabil ai facut o din motive personale. in primul rand ai spus ca sta spec mai mult de 10 min el fiind singurul admin ceea ce e si normal, fiind singurul admin trebuie sa stai mai mult spectator sa te uiti pe ceilalti playeri nu sa te joci intr una; iar in al doilea rand poate avea si omu putina treaba; faptul ca te intreba de moderator, nu iti dadea in cap , cred ca ai o problema personala cu el si esti frustrat deoarece pentru aceste motive nu s-ar face niciodata reclamatie. @Manela te rog sa inchizi topicul.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Despre noi

Suntem o comunitate aparuta in anul 2010 ce are ca scop sa prezinte si sa aduca in calculatoarele voastre socializare, competitie, public si foarte multa actiune. Alatura-te celor 200.000 de membri iar impreuna vom dezvolta cat mai mult termenul de 'comunitate'

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.